Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Μετανάστης σκοτώθηκε σε τροχαίο – Κρυβόταν στο πορτμπαγκάζ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 15:23 Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Μετανάστης σκοτώθηκε σε τροχαίο – Κρυβόταν στο πορτμπαγκάζ

Τραγικό θάνατο βρήκε μετανάστης ο οποίος εισήλθε παράνομα στη χώρα και ήταν κλεισμένος σε πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου, όταν αυτό κατέπεσε σε λίμνη, έπειτα από επικίνδυνους ελιγμούς που πραγματοποίησε ο διακινητής – οδηγός του οχήματος, προκειμένου να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο.

Το δυστύχημα συνέβη χθες πλησίον του οικισμού Πυλαίας Έβρου. Αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, εντόπισαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου, όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης αλλά αναπτύσσοντας ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς μπήκε σε αγροτικό δρόμο, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε λίμνη.

Στο όχημα επέβαιναν συνολικά έξι μετανάστες που στερούνταν των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων, ένας εκ των οποίων εντοπίστηκε νεκρός στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου.

Όπως διαπιστώθηκε από τις αστυνομικές Αρχές, το όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες έχει δηλωθεί κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, ενώ ο διακινητής ο οποίος συνελήφθη στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Σήμερα το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού με τη συνδρομή αξιωματούχων της FRONTEX, συνέλαβαν διακινητή ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο παράνομα στην ενδοχώρα οκτώ μετανάστες. Σημειώνεται πως και ο εν λόγω οδηγός του οχήματος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση