Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τον ξυλοδαρμό διασώστη του ΕΚΑΒ: «Λεπτή η γραμμή μεταξύ ζωής και θανάτου» - Τι καταγγέλλει

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 10:03 Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τον ξυλοδαρμό διασώστη του ΕΚΑΒ: «Λεπτή η γραμμή μεταξύ ζωής και θανάτου» - Τι καταγγέλλει

Τι λέει με αφορμή τον θάνατο του 42χρονου στη Ραφήνα.

Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες που ανάρτησε ένας διασώστης του ΕΚΑΒ, μετά τον ξυλοδαρμό του, όπως καταγγέλλει, εν ώρα καθήκοντος. Ο διασώστης που υπέστη πολλαπλά κατάγματα και υποβλήθηκε, όπως λέει, σε δύσκολο χειρουργείο, ανέβασε φωτογραφίες από τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο, στα social media και έδειξε τα σοβαρά τραύματά του.

Η ανάρτησή του έρχεται μετά τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 42χρονου στη Ραφήνα, με αφορμή τον οποίο ο διασώστης ζητά να αλλάξει κάτι και σημειώνει εμφατικά: «Η γραμμή μεταξύ του είμαι όρθιος ζωντανός και του έχασα τη ζωή μου ή με έχει άφησε εγκεφαλικά νεκρό είναι πολύ λεπτή. Αυτό μην το ξεχάσει κανείς ΠΟΤΕ».

Αναλυτικά όσα γράφει ο διασώστης του ΕΚΑΒ στο Facebook:

«Ο άλλος πάει για ποτό και δεν γυρνάει ποτέ στην οικογένεια του. Κάταγμα κρανίου στο πλάι του κεφαλιού, θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, κυρίως στη δεξιά πλευρά και ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα. Και έτσι απλά έφυγε. Εγώ πήγα για βάρδια να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο και από θαύμα ζούμε από θαύμα δεν έχω τις ανάλογες κακώσεις. Μας χρέωσε με πολλαπλά κατάγματα με ΔΥΣΚΟΛΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΊΟ με σπασμένα δόντια και αμέτρητο πόνο στην ψυχή. Δηλαδή ευτυχώς μετά τόσο ξύλο στο κεφάλι ευτυχώς δεν μας άφησε εγκεφαλικά νεκρούς. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!!! Αλλιώς μετά από λίγο καιρό όλα ξεχνιούνται!!!! Συγνώμη για τις φωτό απλά για να μην ξεχνιόμαστε!!! ΥΓ: η γραμμή μεταξύ του είμαι όρθιος ζωντανός και του έχασα τη ζωή μου ή με έχει άφησε εγκεφαλικά νεκρό είναι πολύ λεπτή. Αυτό μην το ξεχάσει κάνεις ΠΟΤΕ».

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση