Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φωτιά στην Αργολίδα - Amanzoe: Εικόνες από το πιο ακριβό ξενοδοχείο της χώρας που τυλίχθηκε στις φλόγες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 11:08 Φωτιά στην Αργολίδα - Amanzoe: Εικόνες από το πιο ακριβό ξενοδοχείο της χώρας που τυλίχθηκε στις φλόγες

Η φωτιά στην Αργολίδα χτύπησε και το πιο ακριβό ξενοδοχείο της χώρας. Το Amanzoe που με ανακοίνωση ενημερώνει για την κατάσταση που επικρατεί…

Το ξενοδοχείο Amanzoe στην Αργολίδα μετράει τις πληγές που του άφησε η μεγάλη φωτιά, που πέρασε από τις εγκαταστάσεις του. Πρόκειται για το πιο ακριβό ξενοδοχείο της χώρας, που κάνουν διακοπές επιχειρηματίες, αστέρες της showbiz και όσοι έχουν την άνεση και θέλουν να περάσουν απαρατήρητοι. Μια καταπράσινη έκταση πάνω σε λόφο, στην Αργολίδα, με τις πισίνες και τις παροχές στα δωμάτια να εντυπωσιάζουν. Η μεγάλη φωτιά το έπληξε και οι υπεύθυνοι έδωσαν μάχη για την ασφαλή μεταφορά όλων των πελατών, σε άλλο ξενοδοχείο της περιοχής.

Με μια λιτή ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του το ξενοδοχείο Amanzoe ενημερώνει τους ταξιδιώτες ότι η φωτιά έφτασε και έπληξε τις εγκαταστάσεις του. «Οι τοπικές αρχές εργάζονται για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά και όλοι οι επισκέπτες και το προσωπικό έχουν μεταφερθεί σε άλλο ξενοδοχείο. Είμαστε πάρα πολύ ευγνώμονες σε όσους μας βοήθησαν να προστατεύσουμε το Amanzoe», προσθέτει το μήνυμα που βλέπουν όσοι επισκέπτονται την ιστοσελίδα.

Όπως έγινε γνωστό, κάηκαν ορισμένα pavillions, τα οποία και θα αποκατασταθούν, ενώ οι αρμόδιοι θα φροντίσουν και την αναγέννηση της χλωρίδας που καταστράφηκε από τις πύρινες γλώσσες. Το ξενοδοχείο Amanzoe βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Πελοποννήσου, στο Κρανίδι, σε ένα μέχρι χθες παραδεισένιο λόφο, από τον οποίο εκτείνονταν απέραντοι ελαιώνες και το γαλάζιο του Αιγαίου.

Με επιβλητική θέα 360° που κόβει την ανάσα αυτό το σύγχρονο ξενοδοχείο στέκεται ανάμεσα σε συκιές, ελαιώνες και κήπους όπου μοσχοβολά η λεβάντα. Σχεδιασμένο σκόπιμα σαν μια σύγχρονη Ακρόπολη, αγκαλιάζει την αρχιτεκτονική και την ψυχή της αρχαίας Ελλάδας.

Η σύνδεση, άλλωστε, με το αρχαίο ελληνικό στοιχείο είναι εμφανής, καθώς κίονες στέκονται ο ένας δίπλα στον άλλο και κτίρια που θυμίζουν εκείνη την εποχή καθρεπτίζονται στα νερά. Βασιζόμενοι στην κλασσική ελληνική αρχιτεκτονική με έντονες γραμμές οι πολυτελείς κατοικίες ανοίγουν σε βεράντες με ιδιωτικές πισίνες με θέα στη θάλασσα της Πελοποννήσου. Το μάρμαρο συνδυάζεται με την πέτρα και το ξύλο, υλικά τα οποία «δένουν» με την περιοχή.

Το ξενοδοχείο Amanzoe παρέχει την αίσθηση αποκλειστικότητας που έχουν ανάγκη όσοι βρεθούν εκεί. Οι κατοικίες, από τα pavillions μέχρι τις βίλες, έχουν τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται η ιδιωτικότητα και φυσικά η καλύτερη δυνατή θέα στην ομορφιά της περιοχής.

Είναι χαρακτηριστικό πως το ξενοδοχείο Amanzoe είναι πιο ακριβό ακόμα και από το Costa Navarino στη Μεσσηνία και κάθε καλοκαίρι γεμίζει από τουρίστες που έχουν την οικονομική άνεση για διακοπές σε αυτό.

Πηγή: newsit.gr