Υγειονομική βόμβα το σπίτι 51χρονης στη Θεσσαλονίκη: Ζούσε με 40 γάτες και τα περιττώματά τους

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 11:38 Υγειονομική βόμβα το σπίτι 51χρονης στη Θεσσαλονίκη: Ζούσε με 40 γάτες και τα περιττώματά τους (φωτογραφία αρχείου)

Ανάγκαζε και την 15χρονη κόρη της να ζει σε ακατάλληλες συνθήκες.

Μια 15χρονη μαθήτρια στη Θεσσαλονίκη, ήταν όπως αποδείχθηκε αναγκασμένη να ζει σε ένα σπίτι με άκρως ακατάλληλες συνθήκες υγιεινής. Μέσα στο διαμέρισμα υπήρχαν 40 γάτες και παντού περιττώματα και ακαθαρσίες. Η μικρή τελείωσε τον περασμένο μήνα την Γ’ Γυμνασίου. Η μητέρα της συνελήφθη μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες των τελευταίων ημερών καθώς η δυσοσμία ήταν έντονη.

Μία γυναίκα, 51 ετών, συνελήφθη στην Ευκαρπία στη Θεσσαλονίκη, με την κατηγορία της έκθεσης της ανήλικης κόρης της σε κίνδυνο. Είχε προηγηθεί καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, η 15χρονη ζούσε σε ακατάλληλες συνθήκες υγιεινής εντός μονοκατοικίας μαζί με περίπου σαράντα γάτες.

Διερευνώντας την καταγγελία αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά – όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση – διαπίστωσαν ότι στους χώρους της οικίας «υπήρχαν περιττώματα και ακαθαρσίες», με αποτέλεσμα να κριθεί επικίνδυνη η διαβίωση και παραμονή της ανήλικης. Η συλληφθείσα κρατείται και οδηγείται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

πηγή: newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση