Ο γιατρός της Τζωρτζίνας απαντά στη μήνυση της οικογένειας Πισπιρίγκου εναντίον του: Εγώ έκανα το καθήκον μου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 22:19 Ο γιατρός της Τζωρτζίνας απαντά στη μήνυση της οικογένειας Πισπιρίγκου εναντίον του: Εγώ έκανα το καθήκον μου

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του γιατρού Ανδρέα Ηλιάδη κατέθεσε το πρωί της Τετάρτης η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, με τον ίδιο να απαντά.

Συγκεκριμένα, η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου βρέθηκαν στα δικαστήρια της Πάτρας το πρωί της Τετάρτης προκειμένου να καταθέσουν αυτοπροσώπως τη μήνυση σε βάρος του διευθυντή ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη.

Αφορμή για τη μήνυση αυτή στάθηκαν δημόσιες δηλώσεις του γιατρού πως η οικογένεια -και ειδικότερα οι παππούδες του παιδιού- δεν επισκεπτόταν τη Τζωρτζίνα, το διάστημα που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου του Ρίου.

Τι απαντά ο γιατρός της Τζωρτζίνας στη μήνυση της οικογένειας Πισπιρίγκου

Μιλώντας στον Ant1, ο γιατρός απάντησε στην οικογένεια που συντάχθηκε από τον δικηγόρο της οικογένειας Όθωνα Παπαδόπουλο, και την οποία υπογράφουν η μητέρα της 33χρονης, Δήμητρα, η μητέρα της Ελένη, ο πατριός και θείος της.

«Εγώ έκανα το καθήκον μου. Στάθηκα με όλη μου την δύναμη δίπλα στην Τζωρτζίνα και την κράτησα στην ζωή μαζί με την ομάδα μου, όταν το παιδί πολεμούσε διασωληνωμένο για την ζωή του, για έναν ολόκληρο μήνα στην ΜΕΘ Παίδων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ηλιάδης.

«Εμείς -και οι δύο οικογένειες- ήμασταν κάτω στο γρασίδι, αφού ο κ. Ηλιάδης μας έδιωχνε από πάνω και μας έλεγε, ότι εκεί δεν είναι πανηγύρι να κάθεστε όλοι απέξω», είναι ο βασικός ισχυρισμός της οικογένειας Πισπιρίγκου, όπως είχε αποκαλύψει το ίδιο μέσο.

πηγή: newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση