Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απαγωγή και βιασμό καταγγέλει η 45χρονη που είχε χαθεί στα Κάτω Πατήσια - Βρέθηκε στη Σαρωνίδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 16:26 Απαγωγή και βιασμό καταγγέλει η 45χρονη που είχε χαθεί στα Κάτω Πατήσια - Βρέθηκε στη Σαρωνίδα

Στην περιοχή της Σαρωνίδας εντοπίστηκε, χθες, η Αγγελική – Ειρήνη Καπετανάκη, που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της, στο κέντρο της Αθήνας στις 25/07/2022, όταν έφυγε για να πάει στη δουλειά της.

Η 45χρονη κάλεσε η ίδια την αστυνομία και καταγγείλει πως είχε πέσει θύμα απαγωγής και βιασμού και κατάφερε να ξεφύγει.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα λέει στο newsit.gr o Γεράσιμος Κουρούκλης, πρόεδρος του Silver Alert “χθες το μεσημέρι η Άμεση Δράση δέχτηκε ένα τηλεφώνημα, που έλεγε ότι “είμαι η Ειρήνη Καπετανάκη και βρίσκομαι στην Σαρωνίδα, με έχουν απαγάγει, με κρατάνε παρά τη θέλησή μου, με βίασαν και κατάφερα να ξεφύγω”.

Κινητοποιήθηκε η αστυνομία, την βρήκαν, την μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο, την είδε ιατροδικαστής και σήμερα το μεσημέρι την οδήγησαν στο σπίτι της για να ηρεμήσει”.

Στη συνέχεια, ο κ. Κουρούκλης επισημαίνει ότι “αυτό που έχω να πω είναι ότι από τον Μάιο του 2011 που δημιουργήθηκε η υπηρεσία Silver Alert, έχουμε διαχειριστεί κάποιες χιλιάδες υποθέσεις εξαφάνισης. Δεν μπορώ να σκεφτώ μια ίδια ή έστω παρόμοια περίπτωση, που μια γυναίκα να έχει απαχθεί από το κέντρο της Αθήνας, πρωί μιας καθημερινής εργάσιμης ημέρας, να έχει μεταφερθεί σε ερημική περιοχή προκειμένου να βιάζεται κατ’ εξακολούθηση”.

Αναστασία Σταματοπούλου
Πηγή: newsit.gr