Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μυστήριο με τη δολοφονία του 75χρονου στη Σάμο: Τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Αυγούστου 2022 14:52 Μυστήριο με τη δολοφονία του 75χρονου στη Σάμο: Τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ

Από το πρωί της Παρασκευής οι αστυνομικές Αρχές στην Σάμο ερευνούν την περίεργη υπόθεση δολοφονίας του 75χρονου, ιδιοκτήτη φορτηγού.

“Αυτός που το έκανε, τι είχε στο μυαλό του; Κανείς δεν ξέρει ακόμα. Περιμένουμε να φανερωθεί, να εντοπιστεί, δεν ξέρουμε και εμείς” δήλωσε η κόρη του θύματος στον Alpha.

Τον είχαν πυροβολήσει στην πλάτη με καραμπίνα, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες. Ο άνδρας εντοπίστηκε πεσμένος δίπλα στο όχημά του, στην ορεινή περιοχή της Αλυκής Ψιλής Άμμου. Μία σφαίρα είχε χτυπήσει και το παρμπρίζ του φορτηγού.

Η είδηση έχει συγκλονίσει τους κατοίκους του Παλαιοκάστρου όπου διέμενε το θύμα μαζί με την οικογένειά του.  “Ήταν ένας από τους καλύτερους οικογενειάρχες του Παλαιοκάστρου. Είχε δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα” δήλωσε ο πρόεδρος της κοινότητας.

Τον άτυχο άνδρα αναζητούσε για ώρες ο γιος του. Τον έπαιρνε στο τηλέφωνο και εκείνος δεν απαντούσε.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ο δράστης ή οι δράστες ακινητοποίησαν το όχημα και πυροβόλησαν τον 75χρονο στην προσπάθειά του να διαφύγει. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Σάμου.

Πηγή: Enikos