Θεσσαλονίκη: 26χρονη μαχαίρωσε τον πατέρα της επειδή τον κατηγορεί ότι τη θώπευσε

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 15:55 Θεσσαλονίκη: 26χρονη μαχαίρωσε τον πατέρα της επειδή τον κατηγορεί ότι τη θώπευσε

Στο δικαστήριο οδηγούνται ένας πατέρας και η κόρη του από τη Θεσσαλονίκη, καθώς η 26χρονη κατηγορείται ότι τον μαχαίρωσε επειδή η ίδια του καταλογίζει ότι τη θώπευσε.

Τόσο στον πατέρα όσο και στην κόρη ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, όπου πήραν προθεσμία για να προετοιμάσουν την υπεράσπιση τους και να βρουν δικηγόρους για να τους εκπροσωπήσουν.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, ο πατέρας κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή και για ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ενώ η κόρη κατηγορείται και για οπλοχρησία.

Ο 56χρονος ανέφερε ότι φιλοξενούσε στο σπίτι του την κόρη γιατί αυτή βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της και αρνείται ότι τη θώπευσε λέγοντας ότι «λέει ψέματα. Έχει πρόβλημα διπολικής διαταραχής».

Τελικά, επιβλήθηκε στον 58χρονο ο περιοριστικός όρος της μη προσέγγισης της 26χρονης σε απόσταση μικρότερη των 150 μέτρων.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση