Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Της είπαν ότι η κόρη της ενεπλάκη σε τροχαίο, έβαλε 40.000 ευρώ σε μια σακούλα και περίμενε να περάσουν να τα πάρουν οι... «αστυνομικοί»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 11:24 Της είπαν ότι η κόρη της ενεπλάκη σε τροχαίο, έβαλε 40.000 ευρώ σε μια σακούλα και περίμενε να περάσουν να τα πάρουν οι... «αστυνομικοί»

Θύμα απάτης παραλίγο να πέσει μια 65χρονη γυναίκα στην Κρήτη, καθώς άγνωστη της τηλεφώνησαν και της είπαν ότι η κόρη της είχε εμπλακεί σε τροχαίο. Ζήτησαν μάλιστα 40.000 ευρώ προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η κόρη της θα έμενε εκτός φυλακής. 

Το περιστατικό, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, σημειώθηκε την Δευτέρα (08.08.2022) στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Η 65χρονη υποτίθεται ότι δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από την κόρη της, κατά την διάρκεια του οποίου εκείνη έκλαιγε γοερά και είπε στην 65χρονη μητέρα της ότι είχε προκαλέσει τροχαίο δυστύχημα.

Αμέσως μετά πήρε το ακουστικό η υποτίθεται «δικηγόρος» , η οποία ζήτησε από την έντρομη 65χρονη, 40.000 ευρώ, προκειμένου να διασφαλίσει ότι η κόρη της θα έμενε εκτός φυλακής. Παράλληλα της ζήτησε τη διεύθυνση του σπιτιού.

Η 65χρονη σε κακή ψυχολογική κατάσταση, μάζεψε όσα μετρητά μπορούσε, τα έβαλε μέσα σε μία νάιλον σακούλα και τα άφησε έξω από το σπίτι, προκειμένου να περάσουν να τα πάρουν αστυνομικοί(!), όπως τη διαβεβαίωσε η «δικηγόρος»!

Ωστόσο, για λόγους που ερευνώνται από την ΕΛ.ΑΣ κανείς δεν πέρασε να πάρει τα μετρητά, και μετά από λίγη ώρα, η 65χρονη κατάλαβε ότι επρόκειτο για απάτη και ενημέρωσε τις Αρχές.

πηγή: Newsit.gr