Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο ΚΑΤ ο 15χρονος ψαροντουφεκάς που τραυματίστηκε από ταχύπλοο στην Άνδρο - Υπό την επήρεια αλκοόλ ο χειριστής

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 11:27 Στο ΚΑΤ ο 15χρονος ψαροντουφεκάς που τραυματίστηκε από ταχύπλοο στην Άνδρο - Υπό την επήρεια αλκοόλ ο χειριστής

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Άνδρο μετά τον τραυματισμό ενός 15χρονου από ταχύπλοο σκάφος στην παραλία της «Της Γριάς το πήδημα». Ο νεαρός ψαροντουφεκάς μεταφέρθηκε με ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας στην Ελευσίνα και διακομίσθηκε στο ΚΑΤ. 

Ο 15χρονος τραυματίστηκε την Δευτέρα (08.08.2022) από ταχύπλοο σκάφος, ενώ έκανε ψαροντούφεκο στην παραλία της «Της Γριάς το πήδημα». Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σοκαριστικό ατύχημα που σημειώθηκε σε κοντινή απόσταση από την ακτή και το ταχύπλοο φέρεται να χτύπησε τον νεαρό με τη γάστρα του. Ελικόπτερο τον μετέφερε από την Άνδρο στην Ελευσίνα και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Ο νεαρός ψαροντουφεκάς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο αριστερό του χέρι και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι καλά στην υγεία του. Η μητέρα του δήλωσε ότι τα αποτελέσματα από το πρώτο χειρουργείο ήταν θετικά, σημείωσε ωστόσο ότι θα ακολουθήσουν και άλλα χειρουργεία και ελπίζει ότι θα έχουν τα ίδια θετικά αποτελέσματα.

Στον 33χρονο χειριστή του ταχύπλοου που συνελήφθη την Δευτέρα (08.08.2022) έγινε αλκοολομέτρηση από τα στελέχη του λιμεναρχείου της Άνδρου και βρέθηκε ότι είχε ξεπεράσει τα προβλεπόμενα όρια. Με προφορική εντολή εισαγγελέα ο 33χρονος αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

πηγή: newsit.gr