Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΥΡΙΖΑ για παρακολουθήσεις: Η κυβέρνηση αρνείται άμεση σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 20:14 ΣΥΡΙΖΑ για παρακολουθήσεις: Η κυβέρνηση αρνείται άμεση σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας

Νέα επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για την υπόθεση με τις παρακολουθήσεις. «Ο φόβος τους για έλεγχο δεν κρύβεται με τίποτα», τονίζει η Κουμουνδούρου, που ζητά άμεση σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.  

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι η κυβέρνηση αρνείται την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για τις παρακολουθήσεις και παραπέμπει τη συζήτηση για το τέλος Αυγούστου.

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει τα εξής:

«Η κυβέρνηση αρνείται την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας – Ο φόβος τους για έλεγχο δεν κρύβεται με τίποτα.

Μετά την χθεσινή παραπομπή της συζήτησης στη Βουλή για το τέλος Αυγούστου, η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρνείται και την άμεση συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

Είναι εμφανές ότι παίζουν καθυστερήσεις. Αλλά στην προσπάθειά τους αυτή κάνουν την ενοχή τους να φωνάζει ακόμη πιο δυνατά και τον φόβο τους για έλεγχο να μην κρύβεται με τίποτα.

Ό,τι κι αν σκαρφιστούν, όσο σιωπητήριο και να προσπαθήσουν να επιβάλουν ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει. Τίποτα δεν γλιτώνει τον κ. Μητσοτάκη από τις ευθύνες του για την εκτροπή που επιχείρησε».

πηγή: newsit.gr