Λέσβος: Η αγάπη δεν γνωρίζει... πόλεμο - Παντρεύτηκαν Ρωσίδα και Ουκρανός (βίντεο)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 19:25 Λέσβος: Η αγάπη δεν γνωρίζει... πόλεμο - Παντρεύτηκαν Ρωσίδα και Ουκρανός (βίντεο)

«Κάντε έρωτα και όχι πόλεμο» ήταν το γνωστό σύνθημα της δεκαετίας του 1960 και αυτό είναι το μήνυμα που δίνουν μια Ρωσίδα και ένας Ουκρανός καθώς τους κέρδισε η αγάπη και όχι ο πόλεμος. Συγκεκριμένα, η Τατιάνα Φιλίπποβα και ο Γιούρι Καλμίκοβ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου μέσα σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στην προβλήτα ξενοδοχείου στον Μόλυβο Λέσβου.
Μετά το τέλος της τελετής το ζευγάρι απηύθυνε ευχές για αγάπη και ειρήνη σε όλο τον κόσμο αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «οι πιο μεγάλες δυσκολίες ξεπερνιούνται με την αγάπη, που είναι πιο δυνατή και από τον πόλεμο».
Η υπεύθυνη διοργάνωσης του γάμου, κ. Γαβριέλα Βατή, ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη από την τελετή δηλώνοντας ότι «έγινε ένας γάμος μέσα σε μια εβδομάδα, τα παιδιά ήρθαν για διακοπές από το Βέλγιο και αποφασίσανε να παντρευτούνε. Είναι πολύ ιδιαίτερο το ζευγάρι, είναι από Ρωσία και Ουκρανία. Αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους, για να κερδίσει η αγάπη και όχι ο πόλεμος».

πηγή: stonisi.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση