Snik: Νέα βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό σε συναυλία του στην Κατερίνη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 18:45 Snik: Νέα βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό σε συναυλία του στην Κατερίνη

Το μαγαζί που εμφανιζόταν ο γνωστός τράπερ, Snik στη Κατερίνη είχε γεμίσει κόσμο. Ξαφνικά τα αίματα άναψαν και η εξέλιξη ήταν το μαγαζί να μετατραπεί σε ρινγκ και 

Σύμφωνα με την εκπομπή LIVE NEWS και τα βίντεο που έρχονται στο φως, στο μαγαζί επικράτησε το απόλυτο χάος. Μπουνιές, κλωτσιές και ο τράπερ Snik να «κυνηγάει» κάποιον που είχε βάλει στο «μάτι» σαν… μποξέρ, με τα χέρια σηκωμένα με γροθιές, έτοιμος να πιαστεί στα χέρια.

Κάποιος άλλος, έχει πάρει ένα σκαμπό και με αυτό χτυπά όποιον βρει μπροστά του. Οι παραβρισκόμενοι τρέχουν να σωθούν και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου.

Δύο περιπολικά, έφτασαν λίγη ώρα αργότερα στο κλαμπ, μπήκαν στη μέση και χωρίζουν τους… «νταήδες».

Σχεδόν την ίδια ώρα, καταφθάνουν και δύο ασθενοφόρα, αφού τραυματίστηκαν επτά άτομα. 

Το σκηνικό επαναλαμβάνεται

Δύο μήνες πριν, ο Snik, πρωταγωνιστούσε στα επεισόδια κατά τη διάρκεια της απονομής των μουσικών βραβείων MAD.

Οι τράπερς Snik και Light είχαν πιαστεί στα χέρια, μπροστά στη σκηνή. Θερμόαιμοι, ανεξέλεγκτοι και χωρίς καμία αίσθηση του χώρου και του χρόνου, αλλά και κανένα σεβασμό σε όσους είχαν παρευρεθεί στην εκδήλωση, μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών που πανικοβλήθηκαν, έβαλαν τα κλάματα και τις φωνές, Light και Snik, που έχουν χρόνια κόντρα, έβγαλαν τον χειρότερό τους εαυτό.

Η δεύτερη φορά ήταν και χειρότερη, με τους άνδρες της προσωπικής ασφάλειας των δύο τράπερ να μπλέκουν απευθείας στον καβγά και την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου, ώσπου να ηρεμήσει το κλίμα.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ από την εκπομπή LIVE NEWS:

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση