Ναύπλιο: Η στιγμή που ληστής παθαίνει εγκεφαλικό – Τι λέει ο νεαρός που τον καταδίωξε με τα εσώρουχα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2022 20:37 Ναύπλιο: Η στιγμή που ληστής παθαίνει εγκεφαλικό – Τι λέει ο νεαρός που τον καταδίωξε με τα εσώρουχα

Πρωτοφανείς εικόνες στο Ναύπλιο με ληστεία και μια άγρια καταδίωξη. Ο ένας από τους δύο ληστές έπαθε εγκεφαλικό και συνελήφθη μαζί με τον συνεργό του. Λίγο νωρίτερα είχαν μπει σε διαμέρισμα και είχαν δέσει όλη την οικογένεια

Η ληστεία ολοκληρώθηκε στο Ναύπλιο, αλλά οι δύο δράστες έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας, με ένα τρόπο που ίσως δεν έχει προηγούμενο. Οι ληστές έφυγαν από το διαμέρισμα και πίστευαν πως είχαν το χρόνο να απομακρυνθούν από τη στιγμή που είχαν δέσει τους γονείς και τον γιο τους. Έκαναν λάθος. Ο γιος κατάφερε να βγει με τα εσώρουχα και να προλάβει τους Μαυροβούνιους δράστες. Ο ένας έπαθε εγκεφαλικό όταν τον είδε και σωριάστηκε στο δρόμο. Πολύ γρήγορα εντοπίστηκε και ο συνεργός του, που συνελήφθη.

Σε βίντεο του ΑΝΤ1 βλέπουμε τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί. Με τον ληστή που έπαθε το εγκεφαλικό να παραμένει στο δρόμο. Ο δράστης που υπέστη το εγκεφαλικό νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση φρουρούμενος στο νοσοκομείο, ενώ ο δεύτερος βρίσκεται στην αστυνομική διεύθυνση Αργολίδας όπου ανακρίνεται.

Νωρίτερα, οι δυο δράστες μη έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εισέβαλαν σε διαμέρισμα και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τα τρία μέλη της οικογένειας, τους γονείς και τον νεαρό γιο τους, δένοντάς τους τα χέρια με πλαστικές ζώνες. Στη συνέχεια αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και αντικείμενα αξίας και αποχώρησαν από το σπίτι. Το ζευγάρι άρχισε να φωνάζει «βοήθεια» ξεσηκώνοντας την γειτονιά που βγήκε στα μπαλκόνια, ενώ ο γιος της οικογενείας με τα εσώρουχα και δεμένος πισθάγκωνα άρχισε να τους καταδιώκει φωνάζοντας «ληστεία».

Η αστυνομία άρχισε να δέχεται καταιγισμό τηλεφωνημάτων από περίοικους αλλά και ανθρώπους που είδαν στον δρόμο τους δυο δράστες να τρέχουν και τον νερό να τους καταδιώκει. Οι ληστές διέσχισαν την περιοχή της Πρόνοιας και του Συνοικισμού και σταμάτησαν στα φανάρια της οδού Άργους με την Χ. Τρικούπη όταν ο ένας από αυτούς κατέρρευσε από εγκεφαλικό.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση