Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Δεύτερη σύλληψη μετά την καταγγελία φρίκης – Τι υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 19:40 Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Δεύτερη σύλληψη μετά την καταγγελία φρίκης – Τι υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι

Τρέχουν οι εξελίξεις στα Χανιά. Ο ομαδικός βιασμός της νεαρής τουρίστριας φέρεται να πιστοποιήθηκε από ιατροδικαστή που την εξέτασε…

Ο ομαδικός βιασμός που κατήγγειλε η 21χρονη στα Χανιά, οδήγησε στις συλλήψεις δύο ατόμων, με το ένα να έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα και να παίρνει αναβολή για να απολογηθεί. Η τουρίστρια από τη Σουηδία, κατηγορεί τους δύο που έχουν συλληφθεί ότι την κακοποίησαν σεξουαλικά και την χτύπησαν σε ερημική τοποθεσία της πόλης. Όπως τονίζει την εγκατέλειψαν σε άθλια κατάσταση και έφυγαν από την περιοχή. Με την ίδια να πηγαίνει σε αστυνομικό τμήμα και μετά την καταγγελία της, να τρέχουν οι εξελίξεις.

Πρώτος συνελήφθη ένας 23χρονος που οδηγήθηκε το μεσημέρι στον εισαγγελέα. Αντιμετωπίζει κατηγορία για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία σε βάρος προσώπου ανίκανο να αντισταθεί λόγω μέθης και ποινική δίωξη για προσωπικές βλάβες ενώ την Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί.

Το απόγευμα συνελήφθη και ο 19χρονος. Ήταν καταζητούμενος από το πρωί και διέφευγε. Τόσο εκείνος όσο και ο 23χρονος αρνούνται τα πάντα. Υποστηρίζουν ότι υπήρξε επαφή με την κοπέλα, αλλά με τη συνέναισή της. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ όμως, ιατροδικαστής που εξέτασε την τουρίστρια, διαπίστωσε πως η κοπέλα είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά και έφερε μελανιές σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής όταν η 21χρονη μαζί με μια φίλη της διασκέδαζαν σε ένα μπαρ στα Χανιά. Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, γνωρίστηκαν με μια παρέα νεαρών και όταν οι κοπέλες έφυγαν, οι νεαροί προσφέρθηκαν να τις πάνε με το αυτοκίνητο στο κατάλυμα που διέμεναν. Η μια κοπέλα έφυγε και η δεύτερη μπήκε στο αμάξι που επέβαιναν τρία άτομα ενώ ένας ακόμα ακολουθούσε με δεύτερο αυτοκίνητο.

Όταν έφτασαν στην περιοχή του Πλατανιά σταμάτησαν το αυτοκίνητο σε μια ερημική τοποθεσία και όπως κατήγγειλε σοκαρισμένη η 21χρονη οι δύο τη βίασαν ενώ οι άλλοι δύο έφυγαν. Μάλιστα όταν η κοπέλα άρχισε να φωνάζει, όπως είπε στους αστυνομικούς, ο ένας τη χτύπησε.

Τα δύο άτομα ένας, 19 χρόνος και ένας 22χρονος από τα Χανιά, έφυγαν και η κοπέλα βρήκε τη δύναμη να πάρει τηλέφωνο τη φίλη της που έσπευσε να τη βοηθήσει ενώ κατήγγειλε το περιστατικό στο ΑΤ Πλατανιά.

Την υπόθεση ανέλαβε η υποδιεύθυνση ασφαλείας Χανίων, η οποία και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ταυτοποίησε τους δύο Κρητικούς και μάλιστα συνέλαβε γρήγορα τον 23χρονο. Λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε και ο 19χρονος.

πηγή: newsit.gr