Κόρινθος: Υπό την επήρεια αλκοόλ ο 33χρονος που βίασε και παραλίγο να σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγό του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 21:47 Κόρινθος: Υπό την επήρεια αλκοόλ ο 33χρονος που βίασε και παραλίγο να σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγό του

Σύμφωνα την μαρτυρία της 28χρονης κοπέλας ο 33χρονος βρισκόταν εκτός εαυτού - Όπως καταγγέλλει η γυναίκα είχε πέσει και κατά το παρελθόν θύμα ξυλοδαρμού - Ο δράστης διαφώνησε μαζί της για τον νονό του παιδιού τους

Η τραγική κατάληξη μιας συστηματικής κακοποίησης με δράστη τον 33χρονο φαίνεται πως ήταν ο ξυλοδαρμός και ο βιασμός της 28χρονης από την Αλμυρή τα ξημερώματα του Σαββάτου. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 33χρονος ξυλοκοπούσε την εν διαστάσει συζύγό του καθώς, όπως καταγγέλλει το θύμα, πριν από μερικούς μήνες την είχε ξαναχτυπήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσουν μάρτυρες από το φιλικό και συγγενικό της περιβάλλον οι οποίοι θα βεβαιώσουν τα όσα πέρασε η 28χρονη. Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο λόγος που το θύμα αποφάσισε να εγκαταλείψει τον 33χρονο και να εγκατασταθεί μαζί με τα παιδιά της στο πατρικό της σπίτι στην Αλμυρή.

«Υπάρχουν μάρτυρες από το περιβάλλον της 28χρονης που την έχουν δει χτυπημένη στο παρελθόν. Κάποιοι αναμένεται να καταθέσουν για την υπόθεση», λέει στο protothema.gr η δικηγόρος της 28χρονης, κυρία Χριστίνα-Ελένη Παναγή.

Όπως λέει η κυρία Παναγή, ο δράστης πήγε στο σπίτι στην Αλμυρή με σκοπό να ξεκινήσει καβγά. Επειδή βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα η 28χρονη να φοβηθεί ακόμη και για τη ζωή της.

«Ήταν εκτός εαυτού, δεν τον αναγνώριζα. Δεν μπορούσα να καταλάβω που θα καταλήξει. Αν θα σταματούσε εκεί ή αν ήθελε κάτι χειρότερο. Ήταν εκτός ελέγχου», φέρεται να είπε η 28χρονη περιγράφοντας τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της.

Αφορμή για τον μοιραίο καβγά στάθηκε η βάφτιση της κόρης τους η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή. Η 28χρονη είχε επιλέξει για νονό του παιδιού τον αδελφό της. Ο ίδιος την παρότρυνε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου καθώς την είχε δει χτυπημένη από τον 33χρονο.

Ο δράστης δεν γνώριζε λεπτομέρειες για το μυστήριο καθώς το ζευγάρι δεν είχε συχνή επικοινωνία. Μόλις, όμως, έμαθε για τον νονό εκνευρίστηκε και πήγε με το αμάξι του στην Αλμυρή. Εκεί, ευρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση δεν δίστασε να ξυλοκοπήσει άγρια την 28χρονη, να τη βιάσει και παραλίγο να τη σκοτώσει.

πηγή: prottothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση