Τροχαίο με αγριογούρουνο για τον δήμαρχο Σπάρτης - Διαλύθηκε το αυτοκίνητο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 09:40 Τροχαίο με αγριογούρουνο για τον δήμαρχο Σπάρτης - Διαλύθηκε το αυτοκίνητο

Ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας καρδιοχτύπησε αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Ένα αγριογούρουνο πετάχτηκε στο δρόμο, χωρίς εκείνος να προλάβει να το αποφύγει. Οι εικόνες από το τροχαίο δείχνουν τον εφιάλτη που έζησε…

Ο δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, ανέβασε εικόνες μετά το τροχαίο με αγριογούρουνο και περιέγραψε τα όσα έζησε στο τιμόνι. Το ζώο πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο και ο ίδιος δεν κατάφερε να το αποφύγει. Το μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου διαλύθηκε όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Στο σημείο έσπευσαν διασώστες αλλά ευτυχώς ο Πέτρος Δούκας κατάφερε να βγει μόνος, χωρίς να έχει τραυματιστεί σοβαρά. Όπως λέει δούλεψαν οι αερόσακοι και τον προστάτεψαν από ακόμα χειρότερες καταστάσεις.

«Συγκρούστηκα με αρκετά ογκώδες (τεράστιο) αγριογούρουνο που πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο! Αν και το Σιτροέν μου κυριολεκτικά σμπαραλιάστηκε, ευτυχώς που φορούσα ζώνη και δούλεψαν οι αερόσακοι και σαν από θαύμα δεν έπαθα τίποτα σοβαρό, πέρα από τους πόνους, ζαλάδα και λίγο πυρετό από το άγριο κοπάνημα!

Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον και φυσικά την Τροχαία και την Πυροσβεστική και τους αυτοκινητιστές που σταμάτησαν να βοηθήσουν» αναφέρει ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση