Έκοψαν την ανάσα οι ελιγμοί του F-16 της ομάδας «ΖΕΥΣ» πάνω από την Θεσσαλονίκη - Το ισχυρό μήνυμα του επισμηναγού πιλότου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022 14:36 Έκοψαν την ανάσα οι ελιγμοί του F-16 της ομάδας «ΖΕΥΣ» πάνω από την Θεσσαλονίκη - Το ισχυρό μήνυμα του επισμηναγού πιλότου

Για μια ακόμα φορά ένα F-16 της ομάδας «ΖΕΥΣ» πέρασε πάνω από την Θεσσαλονίκη, τιμώντας την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Ο επισμηναγός Γιακουμής Χριστόδουλος ήταν αυτός που πέρασε πάνω από την παρέλαση στην Θεσσαλονίκη, μεταφέροντας ένα ιδιαίτερο μήνυμα για την 28η Οκτωβρίου καθώς έσκιζε τους αιθέρες με εντυπωσιακούς ελιγμούς.

«Είμαστε και θα παραμείνουμε έτοιμοι να πράξουμε τα ίδια με την γενιά του 1940. Τιμή σε εκείνους όπου στη ζωή των όρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας και στον Ελληνισμό. Χρόνια πολλά στη Θεσσαλονίκη».

Δείτε βίντεο και εικόνες από τους ελιγμούς που προκαλούν δέος

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Γιορτάζουμε τους ήρωες που πολέμησαν και εσάς τους άοκνους φρουρούς

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο μήνυμά της προς τον επισμηναγό ανέφερε: «Κύριε επισμηναγέ γιορτάζουμε σήμερα τους ήρωες που πολέμησαν για την ελευθερία μας, και μαζί όλους εσάς άοκνους φρουρούς που υπερασπίζεστε την κυριαρχία μας. Η πατρίδα σας ευγνωμονεί. Χρόνια σας πολλά».

πηγή: newsit.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση