Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεσσαλονίκη: Νεαρή γυναίκα σφήνωσε σε κούνια της παιδικής χαράς – Οι στιγμές που προσπαθεί να ξεχάσει

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 19:44 Θεσσαλονίκη: Νεαρή γυναίκα σφήνωσε σε κούνια της παιδικής χαράς – Οι στιγμές που προσπαθεί να ξεχάσει

Η κοπέλα κάθισε σε μια κούνια και κάποια στιγμή προσπάθησε να σηκωθεί. Όταν κατάλαβε πως είχε σφηνώσει την έλουσε κρύος ιδρώτας. Όλος ο κόσμος στην παιδική χαρά μαζεύτηκε κοντά της…

Μια δυσάρεστη περιπέτεια έζησε σε παιδική χαρά στη Θεσσαλονίκη μια νεαρή γυναίκα, που σφήνωσε σε κούνια. Κάποια στιγμή κάθισε, πιθανότατα για να ξεκουραστεί όσο έπαιζε το παιδί που συνόδευε και κατάλαβε ότι σφήνωσε. Αρχικά προσπάθησε να λύσει μόνη το πρόβλημα, αλλά αυτό ήταν αδύνατον. Κοντά της, μαζεύτηκαν δεκάδες άτομα που όμως δεν μπορούσαν και εκείνα να την βοηθήσουν. Τη λύση στη χθεσινοβραδινή περιπέτεια, έδωσαν οι πυροσβέστες.

Η κοπέλα επισκέφθηκε την παιδική χαρά στη Θεσσαλονίκη με την παρέα της και έκατσε σε μια κούνια. Ωστόσο, λίγο αργότερα το μετάνιωσε σε μεγάλο βαθμό. Η νεαρή κοπέλα σφήνωσε στην κούνια και έπειτα από προσπάθεια μιας ώρας, κάλεσε τους πυροσβέστες.

Εκείνοι που έφτασαν στην παιδική χαρά ταχύτατα, χρειάστηκε σύμφωνα με το seleo.gr, να κόψουν με πριόνι σε κομμάτια την κούνια για να την απελευθερώσουν. Κάτι που έγινε λίγο αργότερα, με τη νεαρή κοπέλα να επιστρέφει στο σπίτι της.

πηγή: newsit.gr