Τα 2 σενάρια για το πώς ξεκίνησε η φωτιά στον Κολωνό - Ο πατέρας ήταν μεθυσμένος και κοιμόταν, δίνει μάχη ο 5χρονος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 14:03 Τα 2 σενάρια για το πώς ξεκίνησε η φωτιά στον Κολωνό - Ο πατέρας ήταν μεθυσμένος και κοιμόταν, δίνει μάχη ο 5χρονος

Δύο είναι τα πιο πιθανά σενάρια για το περιστατικό στον Κολωνό με τη μικρή φωτιά στο διαμέρισμα, που ήταν αρκετή ωστόσο για να στείλει στη ΜΕΘ τον 5χρονο γιο της οικογένειας.

Ο μικρός είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ με πολυοργανική ανεπάρκεια, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν την κατάστασή του ακόμη κρίσιμη.

Πώς ξεκίνησε η φωτιά στον Κολωνό

Στο σπίτι την ώρα της φωτιάς βρίσκονταν τα τρία παιδιά της οικογένειας, ηλικίας 5, 8 και 12 ετών. Επίσης, στο σπίτι ήταν ο πατέρας, ενώ η μητέρα απουσίαζε. Ο πεντάχρονος κοιμόταν σε δωμάτιο μόνος του. Ο πατέρας, ο οποίος φέρεται να ήταν μεθυσμένος, είχε πέσει για ύπνο στο ίδιο δωμάτιο με τον 12χρονο γιο του, που επίσης κοιμόταν, ενώ σε άλλον χώρο βρισκόταν ο 8χρονος, ο οποίος ήταν ξύπνιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο πιο πιθανά σενάρια για το πώς ξεκίνησε η φωτιά στο διαμέρισμα, η οποία δεν πήρε έκταση, δεν επεκτάθηκε, αλλά έκαψε ρούχα και πανιά, με αποτέλεσμα να γεμίσει το σπίτι καπνούς, είναι τα εξής:

Το πρώτο σενάριο είναι να ξεκίνησε από το παιχνίδι του 8χρονου με αναπτήρα. Συγκεκριμένα, θεωρείται πιο πιθανό ο 8χρονος να έβαλε, προφανώς κατά λάθος, μικρής έκτασης φωτιά σε διάδρομο του σπιτιού.

Ο χώρος αυτόματα γέμισε καπνούς, τον οποίο εισέπνευσε σε μεγάλες ποσότητες ο 5χρονος, ο οποίος κοιμόταν ακριβώς δίπλα.

Το δεύτερο σενάριο θέλει τη φωτιά να ξεκίνησε από την κουζίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε μαγειρικό σκεύος πάνω στο μάτι της κουζίνας και θα εξεταστεί αν έχει σχέση με τη φωτιά.

Το ανακριτικό της Πυροσβεστικής θα διενεργήσει έρευνα για να δώσει όλες τις απαντήσεις σχετικά με το πώς ξεκίνησε η φωτιά στο διαμέρισμα στον Κολωνό.

Ο πατέρας των παιδιών, πάντως, φέρεται να ήταν μεθυσμένος, να κοιμόταν και να ξύπνησε μόλις πήγε η Πυροσβεστική.

Τα δύο παιδιά με τον πατέρα βγήκαν μόνοι τους, ενώ τον 5χρονο ανέσυρε χωρίς τις αισθήσεις του η Πυροσβεστική. Τον βρήκαν στο κρεβάτι του ενώ έψαχναν το εσωτερικό του σπιτιού.

O πατέρας του παιδιού συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση