Οικονόμου για πρόωρες εκλογές: Αξιοποιούμε τον πολιτικό χρόνο - Το 2023 είναι προεκλογική χρονιά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 14:44 Οικονόμου για πρόωρες εκλογές: Αξιοποιούμε τον πολιτικό χρόνο - Το 2023 είναι προεκλογική χρονιά

Τι σήμαινε η φράση «μυρίζει εκλογές» που είπε ο πρωθυπουργός.

Για το τι θα ήταν αυτό που θα οδηγούσε τον πρωθυπουργό να προκηρύξει εκλογές στο τέλος Ιανουαρίου και αν η τοξικότητα δρα ανασταλτικά στην υλοποίηση του κυβερνητικού έργου ρωτήθηκε από το Newsbeast ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Ο πρωθυπουργός έχει αποδείξει ότι η διαχείριση του εκλογικού και πολιτικού χρόνου γίνεται προς όφελος της πατρίδας και των πολιτών», είπε.

Και συνέχισε: «Αξιοποιούμε τον πολιτικό χρόνο και την εντολή διακυβέρνησης που μας έδωσε ο ελληνικός λαός το 2019 για να διαχειριστούμε με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο τις επιπτώσεις των εισαγόμενων κρίσεων και για να υλοποιήσουμε σειρά πολιτικών και δράσεων. Έτσι αντιλαμβανόμαστε εμείς την πολιτική και έτσι διαχειριζόμαστε τον πολιτικό χρόνο».

Για το τι σήμαινε η φράση «μυρίζει εκλογές» που είπε ο πρωθυπουργός ο Γιάννης Οικονόμου απάντησε: «Το 2023 είναι προεκλογική χρονιά. Είμαστε ένα μήνα πριν και όπως είχαμε πει οι εκλογές θα είναι το 2023 στο τέλος της 4ετιας. Το πλησιάζουμε».

Νωρίτερα και απαντώντας σε άλλη ερώτηση είπε: «Η διασφάλιση της διαφάνειας στις εκλογές είναι ένα από τα κεκτημένα της αντιπολίτευσης που κανείς δεν διανοήθηκε να το αμφισβητήσει. Κάποιοι προσπαθούν να διαμορφώσουν νέα γραμμή άμυνας ενόψει της ήττας τους στις επερχόμενες εκλογές. Η ελληνική δημοκρατία έχει γερές βάσεις και όπως έγινε και στο παρελθόν θα γίνει και τώρα».

Τέλος, σημείωσε ότι με βάση την απογραφή προφανώς και έχουμε νέα πληθυσμιακά δεδομένα και αναμένεται αλλαγή των εδρών αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση