Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σήμερα η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Συντάγματος

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 14:04 Σήμερα η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Συντάγματος

Παρουσιαστές της φετινής εκδήλωσης θα είναι το δίδυμο των Φώτη Σεργουλόπουλου και Τζένης Μελιτά.

Σήμερα στις 18:00 αναμένεται η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Συντάγματος από τον δήμο Αθηναίων.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση, το έλατο φέτος «ταξίδεψε» στην Αθήνα από το Καρπενήσι, φωτίζεται από 40.000 λαμπάκια, μήκους 5 χλμ. και διακοσμείται με εκατοντάδες μπάλες και στολίδια (με οικολογικό διάκοσμο). Περισσότεροι από 25 δήμαρχοι από όλο τον κόσμο θα συμμετάσχουν μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη στη φωταγώγηση του δέντρου.

Κατά τη φωταγώγηση θα πραγματοποιηθεί και μουσική εκδήλωση στην οποία θα συμμετέχει η ποπ τραγουδίστρια, Τάμτα σε σύμπραξη με την Athens Big Band. Τη βραδιά θα ανοίξουν ο Πέτρος Κούρτης και η μπάντα με τους «Μολυβένιους Στρατιώτες» του.

Παρουσιαστές της φετινής εκδήλωσης θα είναι το δίδυμο των Φώτη Σεργουλόπουλου και Τζένης Μελιτά. Οι δύο θα είναι παρουσιαστές και για την εκδήλωση της αλλαγής του χρόνου συμμετέχοντας στην εκδήλωση αφιλοκερδώς. 

Σημειώνεται ότι από σήμερα και για περισσότερο από ένα μήνα, στο κέντρο και στις γειτονιές της πόλης θα υπάρχει πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που σχεδιάστηκε για μικρούς και μεγάλους.

Θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, δράσεις για όλη την οικογένεια, μουσικές παραστάσεις, «χριστουγεννιάτικα χωριά», πάρτι, σόου, χριστουγεννιάτικη αγορά στην πλατεία Ομόνοιας και άλλα. Πολύ σύντομα το πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο και στο: cultureisathens.gr

Πηγή: lifo.gr