«Με δωροδοκούσε για να με βιάζει» - Συγκλονίζουν τα παιδιά που βιάστηκαν από τον πατέρα τους στα Πετράλωνα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022 14:26 «Με δωροδοκούσε για να με βιάζει» - Συγκλονίζουν τα παιδιά που βιάστηκαν από τον πατέρα τους στα Πετράλωνα

Συγκλονίζει ο 17χρονος και η αδερφή του που καταγγέλλουν ότι έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα τους με τη σύμφωνη γνώμη της μητέρας τους στα Πετράλωνα. 

Υπενθυμίζεται πως τα παιδιά αποκάλυψαν όσα ζούσαν επί χρόνια στα χέρια των γονιών και φίλων τους στο διαμέρισμα που κατοικούσαν στα Πετράλωνα, και καταγγέλλουν πως δέχονταν σεξουαλική κακοποίηση από την εποχή που ήταν μικρά παιδιά.

Τα δύο παιδιά μίλησαν στον Σταύρο Θεοδωράκη και την εκπομπή «Πρωταγωνιστές», κάνοντας λόγο για εφιαλτικές τιμωρίες και βιασμούς. Ο 17χρονος Φίλιππος είπε χαρακτηριστικά: «Στην αρχή υπήρχαν αγγίγματα και στη συνέχεια ήρθαν οι πρώτοι βιασμοί. Με απειλούσε ή και με δωροδοκούσε για να με βιάζει. Μου έδινε 5 ευρώ. Ήταν ένα διαρκές έγκλημα. Είχαμε συνηθίσει σε αυτό. Ήταν η καθημερινότητά μας να τριγυρνά γυμνός, άλλες φορές με τα εσώρουχα, να μας χαϊδολογάει, να μας φιλάει».

«Όλο αυτό το “άρρωστο” μου έγινε πρώτη φύση. Νομίζοντας ότι όλο αυτό ήταν φυσιολογικό, μπορεί να έβλεπα έναν άνδρα ή μια γυναίκα και να τριβόμουν στα γόνατά τους» τόνισε ο 17χρονος.

«Κατάλαβα ότι δεν είναι φυσιολογικό στα 12»

Πρόσθεσε δε πως: «Αρχίζω να καταλαβαίνω ότι όλο αυτό που γίνεται, δεν είναι φυσιολογικό όταν μπήκε στη ζωή μας ο Χρήστος Κρεμνιώτης. Και αυτό όχι αμέσως γιατί… έβγαζα και προς αυτόν συμπεριφορές. Τριβόμουν στα γόνατά του, σε καρέκλες μπροστά του. Η αντίδραση της μητέρας όταν έκανα εγώ αυτό το πράγμα και η αδελφή μου ήταν να χασκογελάει. Με πολύ κόπο ο Χρήστος άρχισε να μου εξηγεί ότι αυτό δεν είναι φυσιολογικό και αποφασίσαμε να αντιδράσουμε. Τότε ήμουν 12 ετών. Είχα αρχίσει να αποκτώ συνείδηση».

Απάνθρωπες τιμωρίες και βιασμοί

«Από τα παιδικά μου χρόνια θυμάμαι τις άρρωστες τιμωρίες. Η μητέρα μας όχι μόνο δεν μας έκανε καμία αγκαλιά αλλά μας ώθησε να θεωρούμε αγάπη αυτά που μας έκανε ο πατέρας. Με κλείδωνε στο κρύο, μου έβαζε ταινία στο στόμα για να μην μιλάω, με κατηγορούσε στη γειτονιά, με έκανε ρεζίλι παντού, ξυλοδαρμούς αμέτρητους» είπε ο Φίλιππος.

«Ήταν καλοκαίρι, είχαμε πάει στη θάλασσα και τον αδελφό μου τον είχε πιάσει τρέλα, τραγούδαγε και για να μην τον ακούνε του βάλανε μονωτική ταινία στο στόμα» είπε η Αναστασία.

Ο Φίλιππος περιέγραψε όσα άρρωστα βίωσε στα χέρια του πατέρα του και των φίλων του: «Καλούσε άτομα στο σπίτι και με βίαζαν ομαδικά. Συνεργάτες του, φίλους του, που έκανε ότι δεν τα γνώριζε. Οι περισσότεροι ήταν άντρες. Αλλά είχε και γυναίκες. Γινόταν κατάληψη στο σπίτι. Τα περισσότερα άτομα ήταν συνεργάτες του οπότε τους συναντούσε και εκτός σπιτιού. Δεν έλεγα ότι τα άτομα ήταν κακά, τους έλεγα φίλους μου».

Ομαδικοί βιασμοί

Η 19χρονη Αναστασία περιέγραψε την κακοποίησή της σε άλλο σπίτι, ζευγαριού γνωστών του πατέρα της: «Με βάζανε στην κρεβατοκάμαρα στη μέση, στην τηλεόραση έπαιζε συνέχεια πορνό. Με άγγιζαν παντού, βάζανε δάχτυλα παντού και μου έχουν δείξει όπλο κάτω από το κρεβάτι σαν να με απειλούσαν».

Η Αναστασία μιλώντας στον ALPHA, τόνισε ότι «από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου συνέβαιναν πράγματα μέσα στην οικογένεια. Πολλές φορές έχουμε κάνει μπάνιο μαζί γυμνοί, είχαμε τριψίματα, “περίεργες” αγκαλιές από τον πατέρα, τον θείο και το οικογενειακό περιβάλλον που τότε τις θεωρούσαμε φυσιολογικές. Όταν ήθελαν να μας φιλήσουν τα φιλιά ήταν πάντα στο στόμα».

Όπως είπε, «τότε δεν καταλάβαινα ότι αυτό ήταν κάτι κακό. Ήταν οι συνήθειές μας, η καθημερινότητά μας. Ήταν γυμνές αγκαλιές, κυκλοφορούσε στο σπίτι άλλες φορές γυμνός, άλλες με τα εσώρουχα».

Η Αναστασία είπε ότι την κακοποίησε όχι μόνο στο σπίτι αλλά και «στο σπίτι του ζευγαριού που είχε σχέση μαζί του. Εκεί με πήγαιναν στην κρεβατοκάμαρα, όπου ο ένας καθόταν δίπλα μου και από την άλλη πλευρά οι άλλοι δύο, με άγγιζαν παντού, μου είχαν δείξει και όπλο κάτω από το κρεβάτι. Και με αυτόν τον τρόπο ήταν σαν να με απειλούν ότι αν πω το οτιδήποτε, υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή μου». 

Η κοπέλα περιέγραψε πως και ο θείος της την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν στο χωριό, ενώ ο Φίλιππος είπε για τον θείο του πως ήταν σε ένα όργιο: «Ήμουν παρών σε ένα όργιο που δεν ήμουν πρωταγωνιστής αλλά δύο άλλα παιδιά, ένα αγόρι, ένα κορίτσι. Είχαν βάλει στη μέση ένα κρεβάτι και γύρω 10 άτομα που αυνανιζόντουσαν».

«Θέλω να μπουν στη φυλακή. Να πηγαίνω στο επισκεπτήριο και να τους λέω ότι τελικά τα καταφέραμε. Θέλω να πονέσουν πιο πολύ από εμάς κι εμείς να δικαιωθούμε» τόνισε χαρακτηριστικά η 22χρονη.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση