Σέρρες: Ραγίζουν οι πέτρες στην κηδεία του 11χρονου Βασίλη – Θλίψη στο τελευταίο αντίο στον μαθητή

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 17:26 Σέρρες: Ραγίζουν οι πέτρες στην κηδεία του 11χρονου Βασίλη – Θλίψη στο τελευταίο αντίο στον μαθητή

Το τελευταίο αντίο λένε γονείς, συγγενείς, μαθητές και η τοπική κοινωνία στον 11χρονο Βασίλη από τις Σέρρες. Ο μαθητής της ΣΤ’ τάξης έχασε τη ζωή του μετά τη φονική έκρηξη στον λέβητα στο 9ο Δημοτικό Σχολείο.

Πλήθος κόσμου από όλες τις Σέρρες αποχαιρετά τον άτυχο Βασίλη που σκοτώθηκε από την έκρηξη που σημειώθηκε στο λεβητοστάσιο του 9ου Δημοτικού Σχολείου.

Ο 11χρονος, σημαιοφόρος του σχολείου, κηδεύεται στο Α΄ Νεκροταφείο Σερρών, σε κλίμα οδύνης και πόνου, ενώ εξακολουθεί να πλανάται ένα πελώριο «γιατί»!

Βίντεο και φωτογραφίες του newsit.gr από το ύστατο χαίρε στον άτυχο Βασίλη:

 

Το συμβάν που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 11χρονου και τον τραυματισμό ακόμη δύο μαθητών της Α’ και της Δ’ Δημοτικού, έγινε στο διάλειμμα του ολοήμερου σχολείου, στις 2:20 το μεσημέρι της Δευτέρας (06.12.2022).

Από την έκρηξη, εκσφενδονίστηκαν 35 μέτρα μακριά κομμάτια τοίχου και η σιδερένια πόρτα του λεβητοστασίου, που έπεσαν πάνω στα παιδιά με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του 11χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, συνελήφθησαν ο εργολάβος και ο ηλεκτρολόγος για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, των σωματικών βλαβών κατά συρροή από αμέλεια και της έκρηξης από αμέλεια.

Όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις Σέρρες είναι κλειστά σε ένδειξη πένθους. Κλειστό μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες στη σχολική μονάδα και να καθαριστεί ο χώρος θα παραμείνει το 9ο Δημοτικό.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση