Ο Τζιόρτζι ήθελε να αγοράσει κότερο Εμίρη για την Εύα αναφέρουν ιταλικά μέσα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 15:44 Ο Τζιόρτζι ήθελε να αγοράσει κότερο Εμίρη για την Εύα αναφέρουν ιταλικά μέσα

Υποφέρει όταν βρίσκεται σε αγχώδεις καταστάσεις και θα κάνει ό,τι μπορεί για να ξεφύγει αναφέρει η ιταλική εφημερίδα.

Στο χωριό Αμπιατεγκράσο από το οποίο κατάγεται ο 35χρονος Φραντσέσκο Τζιόρτζι, ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, ο οποίος θα παραμείνει στη φυλακή για άλλον έναν μήνα καθώς κατηγορείται για διαφθορά, ξέπλυμα χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωησης, βρέθηκε η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.

Μιλώντας με φίλους, συγχωριανούς αλλά και τον πατέρα του Τζιόρτζι η ιταλική εφημερίδα προσπαθεί να σκιαγραφήσει πώς έφτασε στο σημείο να εμπλακεί στο Κατάρ-gate, ένα σκάνδαλο διαφθοράς στην καρδιά του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και στο οποίο εμπλέκεται και η σύντροφός του και καθαιρεθείσα πλέον αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.

Ένα από τα ερωτήματα στα οποία αναζήτησαν απαντήσεις οι δημοσιογράφοι ήταν η σχέση του Τζιόρτζι με τα χρήματα καθώς ο 35χρονος σύντροφος της Εύας Καϊλή είπε στους αστυνομικούς «το έκανα για τα χρήματα αν και δεν τα είχα ανάγκη».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο χωριό του Τζιόρτζι «δεν υπάρχουν ιστορίες απληστίας που να τον εμπλέκουν, αντίθετα γίνεται λόγος για κάποιον που δάνειζε χρήματα χωρίς θόρυβο. Ωστόσο υπάρχουν φήμες για πρόθεσή του να αγοράσει άμεσα κότερο από έναν εμίρη για να κάνει μαγευτικά ταξίδια με την Εύα και την μικρή του κόρη».

Ορισμένοι λένε, δε, στη σκιά των πληροφοριών για όσα φέρεται να έχει πει στους Βέλγους αστυνομικούς, ότι ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι «υποφέρει όταν βρίσκεται σε αγχώδεις καταστάσεις. Όποτε βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση, κάνει τα πάντα για να ξεφύγει, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα πατήσει πάνω σε όποιον βρίσκεται μπροστά του αναζητώντας βοήθεια».

Συγχωριανοί του Τζιόρτζι υποστηρίζουν στην Corriere della Sera ότι δεν είχε συμπεριφορές που να παραπέμπουν σε εγκληματία. Στο χωριό ζουν ακόμα οι γονείς του, η μητέρα Ιόλε και ο πατέρας Λουτσιάνο, εκπαιδευτικοί και οι δύο.

Παρά τα όσα άκουσαν από τους κατοίκους της περιοχής που βρίσκεται μισή ώρα μακριά από το Μιλάνο, οι δημοσιογράφοι της ιταλικής εφημερίδας δεν κατάφεραν να καταλήξουν αν ο Τζιόρτζι είναι ένας άνθρωπος με διπλή ζωή που ξεκίνησε ως ένα ευγενικό αγόρι που μεγάλωσε με τις αρχές του 66χρονου πατέρα του ο οποίος ήταν διευθυντής σε σχολείο γνωστός για τις μάχες του με τους εκπαιδευτικούς και τα συνδικάτα τους. Ο Τζιόρτζι ως παιδί, αναφέρει η Corriere della Sera ήταν εθελοντής και θα είχε μάθει να ενδιαφέρεται για τον διπλανό του.

Οι δημοσιογράφοι χτύπησαν και το κουδούνι του σπιτιού του κ. Λουτσιάνο ο οποίος, όμως, το μόνο που αρκέστηκε να απαντήσει ήταν «μου είπαν να σωπάσω αλλά σε κάθε περίπτωση δεν θα μιλούσα. Το σκύψιμο του κεφαλιού του και το μισό χαμόγελό του δείχνει ότι οι κατηγορίες κατά του γιου του, οι χειροπέδες και τα σχόλια των συγχωριανών του που κρίνουν είναι χειρότερες από προδοσία καταλήγει το δημοσίευμα.

Πηγή: Corriere della Sera

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση