Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χειροπέδες σε Βραζιλιάνες με 13 κιλά κοκαΐνη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 19:45 Χειροπέδες σε Βραζιλιάνες με 13 κιλά κοκαΐνη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Περίπου 13 κιλά κοκαΐνη έκρυβαν στις βαλίτσες τους δύο 24χρονες από τη Βραζιλία. Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μόλις έφτασαν αεροπορικώς στη χώρα.

Μέσα στις αποσκευές τους οι δύο νεαρές Βραζιλιάνες που έφτασαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» είχαν κρυμμένη ποσότητα κοκαΐνης σε αυτοσχέδιες συσκευασίες, συνολικού βάρους 13.600 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν. Επίσης, κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

Οι δύο 24χρονες από τη Βραζιλία συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης (26.01.2023) στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», και κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ελληνική αστυνομία:

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελλάδα, από χώρες της Ν. Αμερικής, εντόπισαν και συνέλαβαν τις δύο νεαρές, οι οποίες έφθασαν αεροπορικώς στην Ελλάδα από τη Βραζιλία.

Οι συλληφθείσες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

πηγή: newsit.gr