Ευαγγελισμός: Τέλος τα ράντζα στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της Αττικής

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 10:22 Ευαγγελισμός: Τέλος τα ράντζα στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της Αττικής

Χωρίς ράντζα τελείωσε η εφημερία του Ευαγγελισμού σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, καθώς όπως είχε προαναγγελθεί, υπήρξε παράλληλη εφημερία του ΝΙΜΤΣ. 

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega και αναφέρθηκε στα ράντζα των νοσοκομείων λέγοντας πως σήμερα «Ο Ευαγγελισμός έκλεισε χωρίς ράντζα γιατί μπήκε το ΝΙΜΤΣ ενίσχυση».

Συνέχισε λέγοντας πως «αντίστοιχα την επόμενη εβδομάδα μπαίνουν δύο έως τρεις ιδιωτικές δομές που θα υποστηρίξουν το Αττικό, το Λαϊκό και το Γεννηματά. Το Αττικό είναι πιο δύσκολη περίπτωση. Όλα τα άλλα νοσοκομεία της Αθήνας θα είναι χωρίς ράντζα».

Σημειώνεται πως την Τρίτη από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Υγείας σημείωσε πως η πίεση ήταν μεγάλη στα νοσοκομεία λόγω της έξαρσης των λοιμώξεων λέγοντας πως με την προσθήκη του ΝΙΜΤΣ σε παράλληλη εφημερία με το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ήδη η κατάσταση βελτιώνεται.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην δύσκολη περίπτωση του Νοσοκομείο Αττικόν.

Τέλος, ο υπουργός Υγείας τόνισε πως αυξήθηκε ο προϋπολογισμός από τα 3,8 δισ. ευρώ του 2019 στα 5,2 δισ. ευρώ, δηλαδή αυξήθηκε κατά 1,4 δισ., ενώ ο πρωθυπουργός εξασφάλισε, όπως ανέφερε, 1,5 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για τα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση