Συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ - Στο «τραπέζι» το αποτέλεσμα των εκλογών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 15:17 Συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ - Στο «τραπέζι» το αποτέλεσμα των εκλογών

Στόχος να γίνουν οι απαιτούμενες αλλαγές για να δοθεί με τους καλύτερους δυνατούς όρους η κρίσιμη τελική εκλογική μάχη.

Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με διευρυμένη σύνθεση, συμπεριλαμβανομένου του πολιτικού σχεδιασμού, ενόψει της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης.

Στο «τραπέζι» της συνεδρίασης βρίσκεται το αποτελέσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου ενώ στόχος της είναι να πραγματοποιηθεί μία πρώτη συζήτηση αναφορικά με τα αίτια της δεινής εκλογικής ήττας και να αναζητηθούν τρόποι ανασυγκρότησης του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας έφτασε την Κουμουνδούρου λίγα λεπτά πριν τις 12:00 αλλά δεν προέβη σε δηλώσεις.

Αυτό το οποίο θα επιδιωχθεί κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης θα είναι το «να γίνουν άμεσα οι απαιτούμενες αλλαγές για να δοθεί με τους καλύτερους δυνατούς όρους η κρίσιμη τελική εκλογική μάχη» όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά πηγές της Κουμουνδούρου.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση