Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πόπη Τσαπανίδου: Έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση του Τσίπρα μετά τις εκλογές - Δεν έπρεπε να εκδοθεί… silver alert

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 09:39 Πόπη Τσαπανίδου: Έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση του Τσίπρα μετά τις εκλογές - Δεν έπρεπε να εκδοθεί… silver alert

Η επανεμφάνιση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μετά το αποτέλεσμα της κάλπης.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, έκανε την επανεμφάνισή της μετά τις εκλογές τις 21ης Μαΐου και την ήττα του κόμματός της με 20 μονάδες διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 είπε πως έθεσε τον εαυτό της στη διάθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ συμπλήρωσε πως δεν έπρεπε να εκδοθεί… «silver alert» για εκείνη.

«Εδώ είμαι συνεχίζω να δουλεύω», είχε απαντήσει χθες σε ερώτηση του Newsbeast η Πόπη Τσαπανίδου μετά την πληροφορία που μετέδωσε ο Γιώργος Λιάγκας περί παραίτησής της μετά το αποτέλεσμα στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Νωρίτερα, ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει στην εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 πως η Πόπη Τσαπανίδου υπέβαλε την παραίτησή της μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο παρουσιαστής, η κυρία Τσαπανίδου έθεσε εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο ο Αλέξης Τσίπρας δεν την έκανε αποδεκτή.