Τρίτος ο Τζιτζικώστας - Αιχμές κατά Καραμανλή - Απογοήτευση στο επιτελείο του περιφερειάρχη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015 00:47 Τρίτος ο Τζιτζικώστας - Αιχμές κατά Καραμανλή - Απογοήτευση στο επιτελείο του περιφερειάρχη

Από το επιτελείο του κ. Τζιτζικώστα θεωρούν ότι η αναμέτρηση κρίθηκε την τελευταία εβδομάδα πριν την κάλπη, όταν στο παιχνίδι μπήκε μέσω διαρροών του περιβάλλοντός του ο πρώην πρωθυπουργός στον οποίο επιρρίπτουν ευθύνες για το αποτέλεσμα

Την τρίτη θέση καταλαμβάνει στη μάχη για την ηγεσία της ΝΔ, όπως όλα δείχνουν ο Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος βρίσκεται αρκετά πίσω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη δίχως τάση αναστροφής. 

Ο κ. Μεϊμαράκης θα κινηθεί σε κάθε περίπτωση πάνω από το 40% με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παλεύει για το 3 μπροστά από το ποσοστό του και τον κ. Τζιτζικώστα λίγο πάνω από το 20%. 

Από το επιτελείο του κ. Τζιτζικώστα θεωρούν ότι η αναμέτρηση κρίθηκε την τελευταία εβδομάδα της πριν την κάλπη όταν στο παιχνίδι μπήκε μέσω διαρροών του περιβάλλοντός του ο Κώστας Καραμανλής. Η παρέμβαση του πρώην προέδρου της ΝΔ άλλαξε τους συσχετισμούς στη ΒόρειαΕλλάδα που είναι το προπύργιο του  κ. Τζιτζικώστα. Το περιβάλλον του περιφερειάρχη θεωρεί ότι η ΝΔ με τη μεγάλη συμμετοχή έδειξε ότι είναι ζωντανή και ότι παραμένει ένα καραμανλικό κόμμα. Η έμμεση παρέμβαση Καραμανλή, επισημαίνουν, έδωσε την κατεύθυνση στη ΝΔ ως ένα κεντροδεξιό κόμμα που θα κινηθεί συναινετικά σε σχέση με την κυβέρνηση Τσίπρα. 

Όσο για τον δεύτερο γύρο εφόσον υπάρξει, ο κ. Τζιτζικώστας εκτιμάται ότι δεν θα πάρει θέση υπέρ κάποιου εκ των δύο υποψηφίων.

protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση