Διορίζονται 1.720 επιτυχόντες ΑΣΕΠ μετά από 19 χρόνια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 10:18 Διορίζονται 1.720 επιτυχόντες ΑΣΕΠ μετά από 19 χρόνια
Πρόκειται για συμμετέχοντες στον γραπτό διαγωνισμό 8/1997 του ΑΣΕΠ οι οποίοι πέρασαν τη βαθμολογική βάση και εντάχθηκαν σε πίνακα διοριστέων που κατάρτισε το ΑΣΕΠ.
 
Σε πέντε υπουργεία και σε εποπτευόμενους φορείς κατανέμονται οι 1.720 επιτυχόντες του διαγωνισμού ΑΣΕΠ του 1998, σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορος Βερναρδάκης και που αναμένεται να δημοσιευθεί στο ΦΕΚ. 
 
Πρόκειται για συμμετέχοντες στον γραπτό διαγωνισμό 8/1997 του ΑΣΕΠ οι οποίοι πέρασαν τη βαθμολογική βάση και εντάχθηκαν σε πίνακα διοριστέων που κατάρτισε το ΑΣΕΠ. 
 
Ο δρόμος για την επαγγελματική αποκατάστασή τους άνοιξε τον Μάιο με την προκήρυξη 1ΕΓ/2016 του κ. Βερναρδάκη, στην οποία ζητήθηκε η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την πλήρωση κενών οργανικών θέσεων δημοσίων υπηρεσιών και Νομικών Προσώπων του δημόσιου τομέα.
 
Έτσι, 434 επιτυχόντες Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), 243 Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) και 1.043 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) κατανέμονται σε οργανικές θέσεις των υπουργείων Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (υπηρεσίες πρώτης υποδοχής και ασύλου), Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (εισαγγελίες πρωτοδικών, πρωτοδικεία, ειρηνοδικεία, εφετεία, φυλακές κ.λπ.), Υγείας (νοσοκομεία, κέντρα υγείας), Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (κεντρική υπηρεσία, ΙΚΑ-ΕΤΑΜ κ.λπ.) και Πολιτισμού και Αθλητισμού (κεντρική υπηρεσία, μουσεία, Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών κ.λπ.).
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση