Τραγικό τέλος για ηλικιωμένο – Βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 10:44 Τραγικό τέλος για ηλικιωμένο – Βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα

Σε τραγωδία κατέληξε η αναζήτηση χοχλιών για έναν ηλικιωμένο κάτοικο του Μοχού ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από χαράδρα το πρωί της Πέμπτης.

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση ενός 85χρονου στην περιοχή του Μοχού Ηρακλείου, καθώς σήμερα λίγο μετά τις 7 το πρωί εντοπίστηκε νεκρός σε βραχώδη περιοχή.

Τον άτυχο ηλικιωμένο εντόπισαν κάτοικοι της περιοχής, που περνούσαν εκείνη την ώρα από το σημείο και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Επειδή ο 85χρονος βρισκόταν πεσμένος σε χαράδρα, χρειάστηκε να μεταβούν στην περιοχή άνδρες της ΕΜΑΚ και να τον ανασύρουν.

Τον ηλικιωμένο αναζητούσε από χθες η οικογένεια του, αναφέροντας την εξαφάνιση του και στις αστυνομικές αρχές. Δυστυχώς η αναζήτηση του ολοκληρώθηκε με τον πιο τραγικό τρόπο.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε περίπου στις 09:00 το πρωί και η σορός του 85χρονου ο οποίος καταγόταν από τα Ανώγεια μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άτυχος ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του.

Πηγές: cretapost / neakriti / newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση