Απ. Γκλέτσος: Δήλωση "βόμβα" από την έκπληξη των εκλογών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015 13:02 Απ. Γκλέτσος: Δήλωση "βόμβα" από την έκπληξη των εκλογών

Η Τελεία μπορεί να μη κατάφερε να μπει στη Βουλή, ήταν ωστόσο αναμφισβήτητα η έκπληξη των εκλογών. Τι λέει ο Απόστολος Γκλέτσος στο Newsit και τι εύχεται στον Αλέξη Τσίπρα.

Τρέλανε τους δημοσκόπους ο Αποστόλος Γκλέτσος καθώς τελικά η Τελεία είχε μεγάλη διείσδυση στο εκλογικό σώμα και συγκέντρωσε ποσοστό 1,77% (ενσωματώση 99,87%).

Τελεία...η έκπληξη των εκλογών

Παρά το γεγονός πως ο Απόστολος Γκλέτσος ψήνεται στον πυρετό λογω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί απάντησε στο Newsit για τα επόμενα βηματά του και είπε "από εδώ και πέρα, με πολύ μεγάλη ψυχραιμία και κρατώντας την ταπεινότητά μας και χαμηλούς τόνους και με δεδομένο οτι από εδώ και πέρα έχουμε χρήματα από την κρατική επιχορήγηση, αυτά που λαμβάνουν τα κόμματα που συγκεντρώνουν από 1,5% και πάνω, θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καθήκον μας, εξωκοινοβουλευτικά καταρχήν και από εκεί και πέρα θα δώσουμε έναν αγώνα τίμιο, έντιμο, μήπως μπορέσουμε και μπούμε στη Βουλή.

Αν δούμε οτι δε χρειάζεται και τα πράγματα είναι μια χαρά, επειδή το έχω ξαναπεί, δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί, οτι ντε και καλά πρέπει να γίνουμε πολιτικοί. Αν δούμε οτι η χώρα ευημερεί, κανένα πρόβλημα. Θα καθίσουμε ο καθένας στις δουλειές του και όλα καλά. Αν δούμε όμως οτι η χώρα χρειάζεται τη δικιά μας φωνή, πρέπει να συνεχίσουμε.
 

Για το γεγονός οτι οι δημοσκοπήσεις δεν έπιασαν τη δυναμική που είχε η Τελεία στο εκλογικό σώμα ο κύριος Γλέτσος απάντησε "τι να σας πω, δεν είμαι δημοσκόπος. Και θα σας πω και το εξής, μας το μετέφεραν αλλά δε θα το ψάξω παραπάνω, σε πολλά εκλογικά κέντρα που ψήφιζαν ετερεδημότες, δεν υπήρχαν ψηφοδέλτια της Τελείας. Μας έπαιρναν από ολη την Ελλαδα και μας έλεγαν θέλουμε να ψηφίσουμε Τελεία και δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια. Δε το χρεώνω σε κανέναν απλά το καταθέτω ως γεγονός.
 

"Δε θα ξανακατέβουμε στις εκλογές αν ο τόπος ευημερήσει"

Για την κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου ο Πρόεδρος της Τελείας σχολίασε "το εύχομαι να σχηματιστεί μια τέτοια κυβέρνηση πραγματικά γιατί η χώρα έχει ανάγκη από μια κυβέρνηση και εύχομαι σε αυτή την κυβέρνηση να τα πάει πολύ καλά.
 

"Πριν απ΄όλα και πάνω απ΄όλα είναι το καλό του τόπου. Εμείς δεν είμαστε ούτε καιροσκόποι, ούτε επαγγελματίες πολιτικοί, θέλουμε το καλό του τόπου. Αν ο τόπος ευημερήσει δεν έχουμε κανέναν λόγο για να ξανακατεβούμε στις εκλογές".

Για τα υψηλά ποσοστά που συγκέντρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ο κύριος Γkλέτσος τόνισε "6,5 εκατομμύρια άνθρωποι είναι κοντά, ή κάτω ή δίπλα από το όριο της φτώχειας. Αυτοί οι άνθρωποι έφτασαν σε ένα σημείο που δεν είχαν να χάσουν τίποτα, δεν είχαν να κερδίσουν τίποτα. Δεν υπήρχε περίπτωση να ψηφίσουν κάτι άλλο, θα ψήφιζαν ή Τσίπρα ή Χρυσή Αυγή".
 

Η ευχή στον Τσίπρα

"Ευχομαι στον κύριο Τσίπρα να σκέφτεται πολύ πριν πάρει μια απόφαση, να την ζυγίζει πάρα πολύ και ο σκοπος δεν αγιάζει τα μέσα. Αυτό πρέπει να το καταλάβει πολύ βαθιά, γιατί στα 40 του χρόνια ενδεχομένως να μη το ξέρει.

Επίσης, πριν απ΄όλα και πάνω απ΄όλα εύχομαι στον κύριο Τσίπρα καλή επιτυχία
" είπε τέλος ο Απόστολος Γκλέτσος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com