Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ανοίγουν» για τους πολιτικούς αρχηγούς τα απόρρητα έγγραφα της πώλησης όπλων στην Σαουδική Αραβία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 13:40 «Ανοίγουν» για τους πολιτικούς αρχηγούς τα απόρρητα έγγραφα της πώλησης όπλων στην Σαουδική Αραβία

Στη διάθεση των πολιτικών αρχηγών θα είναι την Πέμπτη το απόγευμα (30.11.2017) τα απόρρητα έγγραφα διαβάθμισης του Υπουργείου Εξωτερικών, στα οποία αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συζήτησης της επίκαιρης επερώτησης της ΝΔ που έγινε στη Βουλή στις 27 Νοεμβρίου.

Για τη δυνατότητα των αρχηγών των κοινοβουλευτικών ομάδων να έχουν πρόσβαση στα έγγραφα, ενημερώνει τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, με σχετική επιστολή του.

«Μετά από συνεννόηση με τον υπουργό Εξωτερικών, σας γνωρίζω ότι τα απόρρητα έγγραφα διαβάθμισης του υπουργείου Εξωτερικών στα οποία αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός κατά τη συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης της ΝΔ στη συνεδρίαση της 27ης Νοεμβρίου, με τη μνεία ότι θα είναι στη διάθεση των επικεφαλής των Κοινοβουλευτικών Ομάδων, θα είναι διαθέσιμα στο γραφείο μου την Πέμπτη 30.11.2017 μεταξύ 18.00 και 20.00. Πρόσβαση σε αυτά μπορεί να έχουν και ειδικά εξουσιοδοτημένοι προς τούτο από τον οικείο αρχηγό, κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι. Παρακαλώ να γνωστοποιήσετε τη δυνατότητα αυτή στους επικεφαλής των Κοινοβουλευτικών Ομάδων», αναφέρει στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών.

newsit.gr