Κρήτη: Αλκοόλ, ναρκωτικά, όργια τραβούν χιλιάδες τουρίστες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018 23:19 Κρήτη: Αλκοόλ, ναρκωτικά, όργια τραβούν χιλιάδες τουρίστες

Εκτενή αφιερώματα για άλλη μια χρονιά στα... "αμαρτωλά" Μάλια - Ταξιδιωτικά πακέτα που υπόσχονται ξέφρενη διασκέδαση πέρα από όρια - Όργια, ναρκωτικά και αλκοόλ μέχρι... λιποθυμίας - Διαφημίσεις και με μια "τζούρα" από αρχαία έτσι για... το ξεκάρφωμα.

Με εκτενές αφιέρωμα στα Μάλια του Ηρακλείου κυκλοφορεί σήμερα η dailystar, κατονομάζοντας το δημοφιλές θέρετρο ως τον κορυφαίο προορισμό διασκέδασης για το 2018 που “τρελαίνει” τους Βρετανούς.

Στο αφιέρωμα παρουσιάζονται επιχειρήσεις της περιοχής που μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, διαφημίζουν τα πάρτι που φιλοξενούν, με δυνατή μουσική, σόου, αλκοόλ και σεξουαλική απελευθέρωση.

Το «σκηνικό» γνωστό εδώ και χρόνια, με τουρίστες που επιδίδονται σε όργια, πίνουν μέχρι να πάνε στο νοσοκομείο σε ημιθανή κατάσταση και γενικώς πιο πολύ θέτουν σε κίνδυνο την ζωή τους, παρά διασκεδάζουν. Φυσικά από την όλη κατάσταση δεν λείπουν τα ναρκωτικά, κάνοντας το «μείγμα» ακόμα πιο εκρηκτικό.

Παράλληλα τα τουριστικά πακέτα που προσφέροντα σερβίρουν από δίπλα και… κάτι από αρχαιότητες, ιστορία και πολιτισμό αλλά και ήλιο και θάλασσα.

Την ίδια ώρα, η κατάσταση προκαλεί προβληματισμό στους ντόπιους, ως προς την ποιότητα της τουριστικής ανάπτυξης.

 

πηγή: zarpanews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση