Απαράδεκτη συμπεριφορά υπαλλήλου της ΔΕΗ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018 21:35 Απαράδεκτη συμπεριφορά  υπαλλήλου της ΔΕΗ

«Επισκέφθηκα την Τετάρτη 22/08/18  τα γραφεία της ΔΕΗ που βρίσκονται έξω από την πόλη για να ολοκληρώσω την διαδικασία αλλαγής παρόχου.

Όταν ήρθε  η σειρά μου στις 13:40 περίπου  απευθύνθηκα στον υπάλληλο (κ Χ.Μ.) που μου υπέδειξε η ηλεκτρονική πινακίδα. Αφού προχώρησε τη διαδικασία μέχρι ενός σημείου μου είπε ότι για να ολοκληρωθεί θα έπρεπε να απευθυνθώ σε έναν από τους δύο συναδέλφους του που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο και εκείνη τη στιγμή εξυπηρετούσαν άλλους πελάτες. Περίμενα λοιπόν όρθιος τη σειρά μου, όταν ξαφνικά εμβρόντητος ακούω τον έναν υπάλληλο να μου λέει με πολύ αυστηρό ύφος: «ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ».

Όταν συνήλθα από την αναπάντεχη αγενέστατη και  προσβλητική συμπεριφορά έξαλλος και εκτός εαυτού του λέω  ότι περιμένω εκεί καθ υπόδειξη του συναδέλφου του, οτι η συμπεριφορά  του είναι απαράδεκτη και αγενέστατη και ότι αν βρισκόταν σε ιδιωτική δουλειά δεν θα φερόταν με αυτόν τον τρόπο.

Η απάντηση του ήταν ότι «η δουλειά είναι ιδιωτική  και αυτός έτσι φέρεται».

Τελικά εξυπηρετήθηκα από την τρίτη υπάλληλο του γραφείου (κα Γ.Τ.) και αποχώρησα εξοργισμένος. Κάνω την καταγγελία γιατί αναλογίζομαι την συμπεριφορά του συγκεκριμένου δικτατορίσκου της εξασφαλισμένης καρέκλας προς  του συμπολίτες μας που προσέρχονται αγχωμένοι για ρυθμίσεις για την συνέχιση της παροχής ρεύματος. Τα πλήρη στοιχεία μου στη διάθεση όποιου υπευθύνου ενδιαφέρεται, αν ενδιαφέρεται, για ανάλογες συμπεριφορές».

Αναγνώστης

Προσαρμοσμένη αναζήτηση