Η απάντηση του Φιλοζωικού για τα κουτάβια που βρέθηκαν στο τσουβάλι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 13:55 Η απάντηση του Φιλοζωικού για τα κουτάβια που βρέθηκαν στο τσουβάλι

«Οι νεαροί που βρήκαν τα κουταβάκια τηλεφώνησαν σε μέλος του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας στις 10 το βράδυ. Δεν έχει σημασία που το μέλος μας ήταν άρρωστο ...(το χαρτί του γιατρού στη διάθεσή σας) θεώρησαν ότι έπρεπε οπωσδήποτε να πάμε εκείνη την ώρα στη Λυγαριά και να τα παραλάβουμε!
Τους ζητήθηκε να τα φιλοξενήσουν το βράδυ και το πρωί να επιχειρήσουμε να τα βάλουμε σε σκυλίτσα που είχε γεννήσει και βρισκόταν στο κυνοκομείο Λαμίας. Θεώρησαν καλό ,χωρίς να μας ενημερώσουν,να τα αφήσουν εκτεθειμένα έξω από την εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα. Αυτό που θεωρούσαν ότι ήταν υποχρέωση των εθελοντών φιλόζωων δεν μπορούσαν να το κάνουν ούτε για ένα βράδυ από μόνοι τους....
Εκεί τα βρήκε η κοπέλα και τα πήγε σε γειτονικό κτηνιατρείο, όπου ήδη τα έψαχνε ο υπάλληλος περισυλλογής του Δήμου, μετά από συνεννοήσεις που είχαμε κάνει από τα βράδυ που μας τηλεφώνησαν.... Επικοινωνήσαμε μαζί της την ώρα που βρισκόταν στο κτηνιατρείο και μας δήλωσε ότι θα τα πάρει εκείνη να τα μεγαλώσει.
Είναι πράγματι μια μεγάλη προσπάθεια  και της αξίζουν συγχαρητήρια..
Ωστόσο για άλλη μια φορά θα πρέπει να γίνει κατανοητό από ΟΛΟΥΣ ότι τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου, είναι εθελοντές και όχι αμειβόμενοι  δημόσιοι ή δημοτικοί υπάλληλοι , έχουν τις δουλειές τους ,τις οικογένειές τους και την προσωπική τους ζωή.
Δεν μπορεί ο καθένας να τους αναθέτει καθήκοντα που ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να επωμιστεί και όταν του δίνονται λύσεις τους κατηγορεί και από πάνω.
Αυτά για την αλήθεια και μόνο!!!»

Αγγέλα Μπαρτσιώκα

Προσαρμοσμένη αναζήτηση