Καταγγελία για απαράδεκτη εικόνα στο κέντρο της πόλης....

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018 19:48 Καταγγελία για απαράδεκτη εικόνα στο κέντρο της πόλης....

Η φωτογραφία είναι από τη συμβολή των οδών Ποσειδώνος και Κορυτσάς (150m από το Δημοτικό θέατρο), στο κέντρο της πόλης και μας την έστειλε αναγνώστης με το παρακάτω κείμενο.

«Οι κάδοι απορριμάτων είναι σε αυτή την κατάσταση  ( ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ , όπως φαίνεται) προ πολλών μηνών......οι δε μαύρες σακούλες με χόρτα, αφημένες επί τουλάχιστον 5 ημέρες .......

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ :
1.Κανείς υπάλληλος του διερχομένου απορριμματοφόρου δεν τους είδε επί τόσους  μήνες ??????? 
2. Εάν τους είδε, ενημέρωσε τους αρμοδίους ως ώφειλε ? Ή δεν όφειλε ?????..........
3. Επόπτης καθαριότητος υπάρχει ??????? έχει περάσει ποτέ όπως οφείλει από όλη την πόλη ????? έστω από το κέντρο .....Ή δεν νοιάζεται κανείς γιατί απλούστατα ΟΥΔΕΙΣ  ΟΥΔΕΜΙΑ  ΣΥΝΕΠΕΙΑ  ΕΧΕΙ ?????????? 
4. Οι σακούλες απορριμάτων γιατί δεν αποκομίζονται ???? Απαιτείται άλλο ειδικό όχημα ? και ο οδηγός του απορριμματοφόρου ΤΙ ΚΑΝΕΙ ????? ενημέρωσε σχετικά τον αρμόδιο ???? Ο αρμόδιος κάνει καμιά βόλτα να δει τι γίνεται ?.....

Σεβαστέ κύριε Δήμαρχε,  η υπόψη περιοχή δυστυχώς είναι εγκαταλειμμένη . Άμεσα δεν φταίτε εσείς. Δυστυχώς οι συνεργάτες σας δεν σας βοηθούν και όπως βλέπετε σας εκθέτουν.....Χτυπήστε και κανα χέρι στο τραπέζι και '' τραβήξτε '' και κανα αυτί, δεν είναι κακό....για το καλό της πόλεως.....»
                  
 Β.Μ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση