Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτά είναι τα χάλια μας στο σιδηρόδρομο - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 08:08 Αυτά είναι τα χάλια μας στο σιδηρόδρομο - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε βίντεο με την καταγγελία - ταλαιπωρία επιβάτιδας από τη Λαμία, που ψάχνει να βρει το δίκιο της, αλλά όλα τελειώνουν με ένα "χειρόγραφο" κουπόνι.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ 2019. Η εταιρία που ανέλαβε την τύχη και τον εκσυγχρονισμό των ελληνικών σιδηροδρόμων, δίνει σε επιβάτιδα που δεν ταξίδεψε για Θεσσαλονίκη χωρίς δική της υπαιτιότητα, χαρτί από σημειωματάριο ως εγγύηση έκδοσης νέων εισιτηρίων αντί επιστροφής χρημάτων!

Η ιστορία εκτυλίχθηκε στις 5 Απριλίου, ημέρα που πρόσφυγες και μετανάστες κατέλαβαν τους σιδηροδρομικούς σταθμούς της χώρας, ελπίζοντας ότι θα ανοίξουν για κείνους τα σύνορα της Ελλάδας προς την υπόλοιπη Ευρώπη.

Οι καταλήψεις που πραγματοποιήθηκαν σε κεντρικούς σταθμούς, είχε ως αποτέλεσμα να ματαιωθούν δρομολόγια, ανάμεσα σε αυτά και της Λαμιώτισσας Βάσως Κορκόβελου που έπρεπε να ταξιδέψει για Θεσσαλονίκη. Η κα Κορκόβελου είχε την «ατυχία» να έχει κλείσει τα εισιτήρια προπληρώνοντας και τελικά αναγκάστηκε να ταξιδέψει Θεσσαλονίκη με το ΚΤΕΛ πληρώνοντας το αντίστοιχο αντίτιμο των 28 ευρώ.

Όταν ζήτησε από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ τα 46,70 ευρώ που πλήρωσε για εισιτήριο μετ’ επιστροφής, οι υπεύθυνοι (;), σύμφωνα πάντα με την καταγγέλλουσα, την ενημέρωσαν ότι δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων και ότι θα της έδιναν ονομαστικό κουπόνι μόνο για να πάει Θεσσαλονίκη.

Μετά από φασαρία τελικά το πρακτορείο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στη Λαμία της έδωσε το παρακάτω χειρόγραφο σημείωμα για όλο το ποσό:

Ακούστε τι κατήγγειλε στο LamiaReport η κα Κορκόβελου για τα δικά σας συμπεράσματα: