Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Επίθεση σε περιπατητή από την αγέλη του Αγίου Λουκά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Μαΐου 2019 08:57 Λαμία: Επίθεση σε περιπατητή από την αγέλη του Αγίου Λουκά

Δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει πρόβλημα με τη γνωστή αγέλη των αδέσποτων στον Άγιο Λουκά. Το απόγευμα της Δευτέρας (6/5/19) ένας συμπολίτης μας δέχθηκε επίθεση από την αγέλη και μάλιστα κατέληξε στο νοσοκομείο, με δαγκωματιές στη γάμπα. Όπως λέει παρακάτω και ο καταγγέλλων κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το θέμα, πριν έχουμε κάτι πιο σοβαρό.

Διαβάστε την καταγγελία και τις φωτογραφίες που μας έστειλε ο συμπολίτης μας που δέχθηκε την επίθεση.

Επίθεση από τη γνωστή αγέλη αδέσποτων του Αγίου Λουκά !!!

Σήμερα (6/5/19) το απόγευμα αποφάσισα να κάνω τον περίπατό μου στο " στοιχειωμένο" πνεύμονα της πόλης μας, στο δασάκι του Αγίου Λουκά. Δεν κατάφερα ούτε 5 λεπτά να απολαύσω τον περίπατο μου γιατί δέχτηκα επίθεση από 10 με 12 περίπου αδέσποτα σκυλιά που τα τάιζε εκείνη την ώρα η "γνωστή άγνωστη" κυρία η οποία φροντίζει προσωπικά την αγέλη αυτή σύμφωνα με μαρτυρίες των πολιτών. Ένα μεγαλόσωμο σκυλί της αγέλης μου όρμηξε και με δάγκωσε άσχημα στη γάμπα ενώ τα υπόλοιπα όρμηξαν πάνω μου και με έριξαν κάτω. Μόλις η "κυρία" σηκώθηκε ερχόμενη προς το μέρος μου να δει το σκηνικό αυτά απομακρύνθηκαν. (Σας αποστέλλω σχετική φωτογραφία).

Με ρώτησε ποιο με δάγκωσε, μου είπε να μη φοβάμαι γιατί ήταν όλα εμβολιασμένα και μάλιστα σαν καλή γιατρός με συμβούλεψε να βάλω απλά γνωστό αντισηπτικό και θα περάσει!!!!! Μόλις τη ρώτησα αν της ανήκουν και πώς γνωρίζει ότι είναι εμβολιασμένα, απλά σηκώθηκε και έφυγε με τη συνοδεία της αγέλης πλάι της!!!!!!!!! Η συνέχεια μου ήταν να πάω φυσικά στο νοσοκομείο για να εμβολιαστώ και να μου χορηγηθούν φάρμακα (αντιβίωση κλπ).

Πως λοιπόν να μη χαρακτηρίσω "στοιχειωμένο" το μέρος αυτό, τη στιγμή που επικρατεί ο φόβος και ο τρόμος από τις επιθέσεις αυτές!

Επιτέλους για πόσο καιρό θα ανεχόμαστε ως πολίτες αυτής της πόλης αυτή την κατάσταση; Δε μπορούμε ούτε μια βόλτα να βγούμε από τα σπίτια μας. Καθημερινά σε όλη την πόλη ακούγονται γεγονότα από ανάλογες επιθέσεις χωρίς όμως να υπάρχει σοβαρή αντιμετώπιση από κανέναν. ( Φιλοζωικούς συλλόγους, Αστυνομία, Δήμος...κλπ) Για πόσο καιρό ακόμη θα κινδυνεύει η ζωή του κάθε πολίτη; Περιμένουν κάποιο βαρύ περιστατικό; κάποιο θάνατο ίσως; μόνο τότε θα ευαισθητοποιηθούν και θα λάβουν μέτρα οι αρμόδιοι; Υπάρχουν άραγε αρμόδιοι σε τούτη εδώ την πόλη που να ασχοληθούν σοβαρά με πράξεις κι όχι υποσχέσεις γι αυτό το θέμα;

Είμαι απλά ένα ακόμη θύμα στη λίστα των επιθέσεων των αδέσποτων αυτής της πόλης.

Αναγνώστης