Ανθήλη: «Μένω μόνη μου με την 3χρονη κορούλα μου και φοβάμαι...»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 08:08 Ανθήλη: «Μένω μόνη μου με την 3χρονη κορούλα μου και φοβάμαι...» (φώτο αρχείου)

Τον τελευταίο καιρό στην κοινότητα της Ανθήλης η κατάσταση με την παραβατικότητα των ρομά έχει φτάσει στο απροχώρητο. Διαρρήξεις, κλοπές, επεισόδια και πολλά άλλα (δείτε εδώ).

Σήμερα Δευτέρα στις 6:00' το απόγευμα οι κάτοικοι έχον συγκέντρωση στην πλατεία του χωριού για το πολύ σοβαρό αυτό θέμα.

Μια νεαρή μητέρα που διαμένει στην Ανθήλη μόνη της με το 3χρονο κοριτσάκι της στέλνει ένα μήνυμα μέσα από το LamiaReport:

«Θα ήθελα μέσα από τη σελίδα σας να στείλω ένα μήνυμα στον δήμο μας αλλά κ στην ελληνική αστυνομία. Μένω στην Ανθήλη μαζί με την 3 χρόνων κορούλα μου, ζούμε μόνες μας και κάθε μέρα φοβάμαι. Μένω ξάγρυπνη μην έρθουν οι Ρομά και μπουν στο σπίτι μας. Κάθε μέρα εδώ στην Ανθήλη έχουμε κλοπές, διαρρήξεις, μέχρι και επεισόδια με πυροβολισμούς μεταξύ των Ρομά. Φοβάμαι για την ζωή του παιδιού μου όπως και όλοι οι κάτοικοι. Όσες φορές και αν έχουμε μιλήσει δεν έρχεται κανείς να βοηθήσει την κατάσταση. Παρακαλώ πολύ πρέπει να βοηθήσει ο δήμος και η αστυνομία. Πρέπει να υπάρχει εδώ στην Ανθήλη αστυνόμευση. Κάνω έκκληση στην ελληνική αστυνομία να προσφέρει στους κατοίκους της Ανθήλης προστασία και αστυνόμευση, να υπάρχει ένα τμήμα εδώ. Πάνω από όλα για την προστασία των παιδιών μας...»

Σας ευχαριστώ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση