Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Μία αναπάντεχη συνάντηση...

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 09:52 Λαμία: Μία αναπάντεχη συνάντηση...

Μία αναπάντεχη συνάντηση...

«Χθες, Τρίτη (21/5/19), το πρωί ανεβαίνοντας με το αυτοκίνητο τον περιφερειακό της Ξηριώτισσας για το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται η μητέρα μου από εικοσαήμερο, βρέθηκα μπροστά στο παρακάτω περιστατικό:

Μέσα στη μέση του δρόμου μια μεγαλόσωμη χελώνα προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο και μια κυρία προσπαθούσε να ειδοποιήσει τα αυτοκίνητα, τα οποία έτρεχαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Σταμάτησα για να βοηθήσω .

Η χελώνα ήταν τραυματισμένη.... σπασμένο το καβούκι της στο πίσω μέρος, προφανώς από διερχόμενο αυτοκίνητο που δεν έκανε τον κόπο να την αποφύγει. Συνηθισμένο φαινόμενο από νεοέλληνες!!!

Η ευχάριστη έκπληξη όμως ήταν η κυρία. Αγαπητή φιλόζωη, που πάμπολλες φορές έχει βοηθήσει σε περιστατικά ζώων και έχει ανταποκριθεί και σε εκκλήσεις του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας για βοήθεια,που έχουμε μιλήσει πολύ συχνά στο τηλέφωνο αλλά που όμως δεν είχα ποτέ την τιμή να τη συναντήσω από κοντά!

Ειλικρινά χάρηκα πολύ για την αναπάντεχη συνάντηση.Είναι παρήγορο να βλέπεις ότι υπάρχουν πάντα ΑΝΘΡΩΠΟΙ με την πραγματική σημασία της λέξης...

Η χελώνα μετά από συνεννόηση με την ΑΝΙΜΑ αμέσως στάλθηκε μέσω του ΚΤΕΛ Λαμίας στην Αθήνα, όπου ήδη την παρέλαβαν για τη θεραπεία της.

Χίλια ευχαριστώ στη φιλόζωη κυρία, στο ΚΤΕΛ Λαμίας για την πάντα άψογη συνεργασία, καθώς και στην ΑΝΙΜΑ για την παραλαβή και νοσηλεία της χελώνας.»

Αγγέλα Μπαρτσιώκα