Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εξαφανίζονται κάδοι απορριμμάτων στο Παγκράτι!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 11:52 Εξαφανίζονται κάδοι απορριμμάτων στο Παγκράτι!

Δείτε το κέιμενο και τις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης:

Κατά τη διάρκεια των Αυτοδιοικητικών εκλογών, κάποιοι άγνωστοι «εξαφάνισαν» από την οδό Πρεβέζης στο Παγκράτι δύο κάδους απορριμμάτων κι έναν κάδο ανακύκλωσης, αφήνοντας έναν μόνο κάδο επί της όμορης με το 7ο Δημοτικό Σχολείο πλατείας. Ο Δήμος Λαμίας ενημερώθηκε από τους περίοικους κι αμέσως έκανε αυτοψία κι έφερε νέους κάδους για να αντικατασταθούν οι… εξαφανισθέντες! Προς τιμή του Αντιδημάρχου κ. Λάμπρου, η αντίδραση εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής ήταν άμεση και θεωρήθηκε πως το πρόβλημα επιλύθηκε. Όμως, μια μέρα μετά εξαφανίστηκαν και οι νέοι κάδοι! Το αποτέλεσμα είναι μία με δύο ώρες μετά την αποκομιδή των σκουπιδιών, ο μοναδικός κάδος που έχει απομείνει να γεμίζει και αφήνονται σακούλες με απορρίμματα είτε έξω από τον κάδο είτε μέσα στον κάδο της ανακύκλωσης. Είναι ντροπή, λίγα μόλις μέτρα από το Δημοτικό Σχολείο και επί της πλατείας που κάθε μέρα παίζουν μικρά παιδιά να υπάρχουν πεταμένα σκουπίδια που εγκυμονούν πολλούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία. Να σημειωθεί πως αδέσποτα σκυλιά αλλά και γάτες διασπείρουν τα σκουπίδια σχεδόν σε όλη την έκταση της πλατείας.

Οι εικόνες που ακολουθούν δείχνουν τον κάδο μόλις μία ώρα μετά αφού τον είχε αδειάσει το απορριμματοφόρο ενώ φαίνεται και μεγάλο μέρος της οδού Πρεβέζης που δεν υπάρχουν άλλοι κάδοι.

Ας ελπίσουμε πως ο Δήμος Λαμιέων θα αντιδράσει για ακόμα μια φορά με άμεσο τρόπο αντικαθιστώντας τους κάδους. Οι περίοικοι σε κάθε περίπτωση είναι σε εγρήγορση και δε θα επιτρέψουν σε καμία περίπτωση να επαναληφθεί το φαινόμενο αυτό.

Αναγνώστης