Γιατί τρέχουν σαν τρελοί στο κέντρο της πόλης;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 23:43 Γιατί τρέχουν σαν τρελοί στο κέντρο της πόλης;

«Δεν είναι πρωτόγνωρο το φαινόμενο, αλλά το τελευταίο 48ωρο μου έχουν τύχει απανωτά περιστατικά και μάλιστα σε συγκεκριμένο κεντρικό δρόμο.

Επειδή κατεβαίνω καθημερινά με τα πόδια από τα Γαλανέικα μέχρι το κέντρο της πόλης, η οδός Υψηλάντη, από το ύψος του δημοτικού θεάτρου, αλλά και πιο ψηλά, που γίνεται οδός Παπασιοπούλου, έχει μετατραπεί σε πίστα αγώνων.

Υπερβολικές ταχύτητες, επικίνδυνες προσπεράσεις. Όλες τις ώρες. Πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Και αυτοκίνητα και μηχανάκια. Μάλιστα τη νύχτα μηχανάκια χωρίς φώτα.....και ποδήλατα με μικρά παιδιά, νύχτα χωρίς φώτα. Τα βλέπω και κάνω τον σταυρό μου. 

Να έχει λαϊκή στη στάση "Μποβιάτσου" στην Υψηλάντη να περνούν οι κυρίες με τα καροτσάκια και να περνούν με "χίλια" τα αυτοκίνητα. Πιστεύω πως από τύχη δεν έχει γίνει δυστύχημα.

Πόσο δύσκολο είναι να κάνουν τα αυτονόητα κάποιοι και να επιβάλλουν την τάξη; Θα πρέπει πρώτα να γίνει το κακό;

Τα παιδιά με τα ποδήλατα γονείς δεν έχουν;»

Αναγνώστης

ΥΓ 1: Είναι περιττό να πω ότι κινδυνεύουν και οι πεζοί αφού σε ορισμένα σημεία τα πεζοδρόμια είναι τόσο στενά, που αν διασταυρωθείς με άλλο άνθρωπο αναγκάζεσαι να κατέβεις στο δρόμο.

ΥΓ 2: Έξω από το δημοτικό θέατρο παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα. Φαίνεται έχουν "μπάρμπα στην κορώνη"....δεν εξηγείται αλλιώς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση