Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οδός Αβέρωφ: Ασφαλτόστρωση στη μία κατεύθυνση;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 07:37 Οδός Αβέρωφ: Ασφαλτόστρωση στη μία κατεύθυνση;

Γραπτή καταγγελία για το έργο οδοποιίας στην οδό Αβέρωφ έφτασε στο LamiaReport, όπου μεταξύ άλλων αναφερόταν η πρόθεση των τεχνικών να ασφαλτοστρώσουν μόνο το ρεύμα ανόδου.

Σε σημερινή αυτοψία, διαπιστώσαμε ότι όντως το έργο σταμάτησε στο στρώσιμο μόνο του ενός ρεύματος (ανόδου) και σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, οι εργάτες τους ανακοίνωσαν ότι ολοκλήρωσαν τη δουλειά τους.

Η ενημέρωση που είχαν, ήταν ότι η άλλη λωρίδα κυκλοφορίας είναι εντάξει. Κάποια κυρία βέβαια μας κατήγγειλε ότι της είπαν ότι δεν έφταναν τα λεφτά και κρίνοντας από την εν γένει κατάσταση θα σημειώναμε ότι είναι πιο πειστική ως δικαιολογία.

Ωστόσο εμείς θα σταθούμε στις καταγγελίες που έχουμε από κάτοικο τη περιοχής που τυχαίνει να έχει γνώσεις  του επαγγέλματος και υποστηρίζει ότι περισσότερες ζημιές έχει η κάθοδος. Όπως σημειώνει υπάρχουν περισσότερες λακκούβες και σκαψίματα (αυτό είναι ορατό διά γυμνού οφθαλμού καθώς από την κάθοδο πέρασαν τα τελευταία ανοίγματα για την κινητή τηλεφωνία), ενώ υπογραμμίζει ότι έχουν σημειωθεί και τα περισσότερα ατυχήματα.

Ρωτούν λοιπόν οι κάτοικοι της περιοχής - και πιστεύω οι περισσότεροι κάτοικοι της πόλης - όποιον αρμόδιο να απαντήσει, «για ποιο λόγο κάνουν μισές δουλειές και ποιος ήταν αυτός που έκρινε ότι το τμήμα της καθόδου της Αβέρωφ είναι μια χαρά;»