Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παρελθόν η «παγίδα» της πλατείας Πάρκου - Μπήκε και η κολόνα φωτισμού

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 13:17 Παρελθόν η «παγίδα» της πλατείας Πάρκου - Μπήκε και η κολόνα φωτισμού

Γρήγορα αντανακλαστικά επέδειξε για μία ακόμη φορά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Λαμιέων για τεχνικά θέματα Κώστας Σταυρογιάννης.

Μετά την καταγγελία για τα καλώδια – θηλιά στην είσοδο της πλατείας Πάρκου, το πρωί της Παρασκευής (20/9) τα συνεργεία των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου όχι μόνο έκλεισαν την τρύπα, αλλά τοποθέτησαν και την κολόνα που είχε πέσει μετά από τροχαίο.

Πρόκειται για ζημιά που είχε γίνει προ εξαετίας (ναι καλά διαβάσατε) από ατύχημα και σύγκρουση δύο ΙΧ εκ των οποίων το ένα γκρέμισε την κολόνα φωτισμού που υπήρχε στο σημείο. Κάποια στιγμή ο κώνος που είχαν βάλει στο σημείο «εξαφανίσθηκε» και αποκαλύφθηκαν τα καλώδια που περίμεναν καρτερικά να έρθει φωτιστικό!

Επιτέλους σήμερα το πρωί τοποθετήθηκε και η κολόνα φωτισμού.

Επίσης από το γραφείο τεχνικών υπηρεσιών μας διαβεβαίωσαν ότι είναι στη διάθεση των πολιτών που μπορούν να τους ενημερώνουν απευθείας για κάθε λογής κακοτεχνία ή πρόβλημα πέφτει στην αντίληψή τους έχοντας τη διάθεση και τη βούληση να τα τακτοποιήσουν, σε εύλογο χρονικό διάστημα, αν είναι δυνατόν όλα.