Εξωραϊσμός χώρων πράσινου στο Πανεπιστήμιο στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019 20:20 Εξωραϊσμός χώρων πράσινου στο Πανεπιστήμιο στη Λαμία

Όλοι στην πόλη της Λαμίας, γνωρίζουν τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (πρώην Παιδαγωγική Ακαδημία) στην περιοχή Γαλανέικα.

 Εδώ & δέκα, δεκαπέντε χρόνια, όσοι διέρχονταν με όχημα στο δρόμο (οδός Παπαποστόλου) ή περπατούσαν στο πεζοδρόμιο, έξω από τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου, διέκριναν την άσχημη εικόνα των δένδρων & θάμνων,  εντός του χώρου του Πανεπιστημίου, λόγω απουσίας περιποίησης.

Ο αξιότιμος Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Ζήσης Μαμούρης, μετά από ενημέρωση ενός κατοίκου της περιοχής (αρχές Σεπτεμβρίου), για το συγκεκριμένο πρόβλημα, άμεσα κινητοποίησε την τεχνική υπηρεσία του Πανεπιστημίου στην Λαμία, με αρμόδιο τον κ. Αθανάσιο Αγγελή, ο οποίος κατ΄ εντολή του κ. Πρυτάνεως, ενήργησε με ειδικό συνεργείο για την περιποίηση του πρασίνου, αποκομιδή ξερών φύλλων & απορριμμάτων.

Σήμερα Πέμπτη 3/10/19, η εικόνα των χώρων πρασίνου είναι ένα ωραίο θέαμα, τα δένδρα & οι θάμνοι περιποιημένοι, ενώ ο χώρος πεντακάθαρος. Η ίδια εικόνα & εσωτερικά, στο προαύλιο του Πανεπιστημίου.

Αυτή η παρέμβαση του κ. Πρυτάνεως, κατά την άποψή μου, φανερώνει το ενδιαφέρον της Διοικήσεως για την Σχολή της Λαμίας, αλλά δίδει & το μήνυμα, ιδιαίτερα στους φοιτητές, για την προστασία & φροντίδα των χώρων του Πανεπιστημίου, καθώς εκεί παραμένουν για πολλές ώρες.

Αναγνώστης

Προσαρμοσμένη αναζήτηση