Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φθιώτιδα: Δολοφόνοι έριξαν φόλες σε κουταβάκια

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2019 08:07 Φθιώτιδα: Δολοφόνοι έριξαν φόλες σε κουταβάκια

Ανθρωπόμορφα τέρατα ξαναχτύπησαν στο Αχλάδι Στυλίδας…

Λίγες ημέρες μετά τις εικόνες ντροπής που είδαν το φως της δημοσιότητας με το κρεμασμένο σκυλί στο κιόσκι έξω από το χωριό Αχλάδι Στυλίδας, αναγνώστες μας έστειλαν επίσης από την περιοχή του Αχλαδίου, την είδηση ότι φόλιασαν τρία άκακα και χαριτωμένα κουταβάκια τα οποία φρόντιζαν στο λιμάνι.

Όπως αναφέρουν, αν και ακούγεται ποιοι είναι οι υπαίτιοι δεν έχουν αποδείξεις. «Τα ταΐζαμε τις τελευταίες ημέρες και σήμερα το βράδυ στο λιμάνι του Αχλαδίου, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με το περιστατικό.

Το ένα κουταβάκι ήταν άφαντο, το δεύτερο το βρήκαμε νεκρό μέσα σε κάδο και το τρίτο το προλάβαμε να βιώνει έναν μαρτυρικό θάνατο.

Προσπαθήσαμε με την βοήθεια κάποιον φίλων της περιοχής να το σώσουμε, του χορηγήσαμε εμετικά φάρμακα και ατροπίνη, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Η αστυνομία ήρθε ταχύτατα αλλά και αυτοί δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι πέρα από τα προβλεπόμενα. Έχουμε προβεί σε μήνυση κατ' αγνώστων, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω».

Δυστυχώς είναι θέμα ανθρωπιάς. Για μας, όπως και για την πολιτεία, όποιος αφαιρεί ζωή με σκοπιμότητα, ακόμη κι αν αυτή είναι ζώου, είναι δολοφόνος. Και μάλιστα αδίστακτος αν δεν μπορεί να λυπηθεί, ούτε την ομορφιά και την αθωότητα του θύματός του…