Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαλύσαμε τα κάρτερ των αυτοκινήτων μας...

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 18:07 Διαλύσαμε τα κάρτερ των αυτοκινήτων μας... (φώτο αρχείου)

«Οφείλω κύριε Αντιδήμαρχε της Δ.Τ.Υ του Δήμου Λαμίας να σας ενημερώσω, μήπως και λυθεί επιτέλους επί θητείας σας το χρόνιο αυτό θέμα, ότι στη  διασταύρωση των Οδών Χατζηδάκη που τη συνδέει με τη Λεωφ.Καλυβίων [έναντι του Super Market]  "ΓΑΛΑΞΙΑΣ" και πριν τη διέλευση του σιδηροδρομικού δικτύου που οδηγεί στην προαναφερομένη Λεωφόρο, υπάρχει μια σχάρα υποδοχής ομβρίων υδάτων.

Η συγκεκριμένη λοιπόν σχάρα, έχει τοποθετηθεί σε αρκετά μεγάλο βάθος [εσφαλμένα ασφαλώς], με συνέπεια σε πάρα πολλά αυτοκίνητα να βρίσκει το κάρτερ αυτών στην άσφαλτο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον εκάστοτε ιδιοκτήτη του.

(φώτο αρχείου)

Επειδή λοιπόν παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας για ανέβασμα της σχάρας αυτής από πλευράς της αρμοδίας προς τούτο Υπηρεσίας σας, προς αντιμετώπιση του ανέξοδου, πλην όμως σοβαρού αυτού χρονίου προβλήματος, δεν  δόθηκε η πρέπουσα λύση, παρακαλούμε εμείς οι απλοί πολίτες που σε καθημερινή βάση διερχόμαστε από το σημείο αυτό. όπως σκύψετε με κατανόηση για επίλυσή του το συντομότερο δυνατό.

Επ΄ευκαρία σας γνωρίζω παράλληλα, ότι στο σημείο εξόδου εκεί στη Λ. Καλυβίων, αμέσως στη στροφή επί της εν λόγω Λεωφόρου, σε κάθε βροχόπτωση λιμνάζουν αρκετά νερά, τα οποία εγκυμονούν κίνδυνο δημιουργίας τροχαίου ατυχήματος για κάθε διερχόμενο όχημα, πολύ περισσότερο όμως για κάθε δίκυκλο όχημα, που λόγω χαμηλού φωτισμού τις νυκτερινές κατά βάση ώρες, θα επιχειρήσει να διέλθει μέσω αυτής [λίμνης].

Άς ελπίσουμε στην κατανόησή σας και επίλυσή των».

Αναγνώστης