Οδός Στυλίδος: 3,5 χρόνια χωρίς ηλεκτροφωτισμό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 18:00 Οδός Στυλίδος: 3,5 χρόνια χωρίς ηλεκτροφωτισμό

«Από τον καλοκαίρι του 2016, όλη η οδός Στυλίδος και συγκεκριμένα από το ύψος του πρατηρίου Avin μετά τις Εργατικές Κατοικίες μέχρι και λίγο πριν τον ΟΑΕΔ, παραμένει χωρίς ηλεκτροφωτισμό στο δρόμο. Όσες φορές κι αν έχουμε επανειλημμένως γνωστοποιήσει το πρόβλημα στο δήμο, το μόνο που λαμβάνουμε είναι υποσχέσεις λέγοντάς μας ότι αρχικά θα υπάρξει ηλεκτροφωτισμός με την ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών έργων (έχουν ολοκληρωθεί πάνω από ένα χρόνο), ή ότι υπάρχει βλάβη στο δίκτυο και είναι δύσκολο να την εντοπίσουν από την μία πλευρά του δρόμου.

Επιπλέον από την μία πλευρά του δρόμου ο δήμος έχει καταστρέψει εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο τα όποια πεζοδρόμια υπήρχαν και στη θέση τους αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο χαλάσματα και λάσπη. Πόσα χρόνια πρέπει να κάνουμε υπομονή έτσι ώστε να αποκατασταθούν τα πεζοδρόμια? Τελικά ο δήμος ανταποκρίνεται επιλεκτικά ή όχι στα αιτήματα των πολιτών? Από τη Μεγάλη Βρύση και κάτω, καθώς και από τις Εργατικές Κατοικίες και πάνω, μια χαρά υπάρχουν εδώ και μήνες πεζοδρόμια και ηλεκτροφωτισμός στο δρόμο.

Τέλος, θα ήθελα να θέσω το ερώτημα, ποιός είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη άλλων υπηρεσιών που εκτελούν έργα ανοίγοντας τεράστιες λακκούβες και μετά είτε ξεχνάνε-αδιαφορούν να τις κλείσουν, είτε ρίχνουν ελάχιστο τσιμέντο χωρίς να τις καλύπτουν αποτελεσματικά? Αυτή η κατάσταση που επικρατεί εδώ και χρόνια είναι το λιγότερο θλιβερή για μια περιοχή σχεδόν μόλις δύο χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης».

Mόνιμος κάτοικος

Προσαρμοσμένη αναζήτηση